ویزا 724-مهاجرت به هند

آیا شما عزیزان نیز در پی یافتن راهی جهت مهاجرت به هند، خاستگاه ادویه‌های خوش‌بو و رنگارنگ هستید؟ با موسسه‌ی مهاجرتی ویزا 724 همراه باشید تا شما عزیزان را با تمامی راه‌های اخذ اقامت این کشور زیبا آشنا کنیم.

مروری بر انواع روش‌های مهاجرت به هند

آیا شما نیز در فکر مهاجرت به هند هستید؟ آیا می‌دانید از طریق چه مسیرهای مهاجرتی می‌توانید به این کشور زیبا سفر کنید؟ اگر شما نیز شیفته‌ی فیلم‌های بالیوودی هستید و شوق زندگی در هند، یکی از قدرتمندترین نیروهای محرک شما جهت سفر به این کشور است، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. کشور هند از جمله کشورهای دموکراتیک دنیاست که تلاش فراوانی را برای ایجاد زمینه‌های پیشرفت خود فراهم کرده است. از این رو با هدایت درخواست‌های مهاجرتی در کانال‌های زیر، راه ورود را برای مهاجران علاقه‌مند هموار ساخته است:

  1. کار: یکی از پرطرفدارترین ویزا در میان سایر انواع، ویزای کاری این کشور است. کشور هندوستان با نرخ بیکاری تقریبا 5% می‌تواند مقصد مناسبی برای افراد متخصص باشد.
  2. سرمایه‌گذاری: شما عزیزان می‌توانید از طریق خرید ملک، ثبت شرکت، کارآفرینی، خرید اوراق قرضه و … در این کشور سرمایه‌گذاری کنید. البته علی رغم رشد اقتصادی بسیار خوب هند در سال‌های اخیر، جمعیت زیاد این کشور مانع از جذب سرمایه‌داران بین المللی شده است.
  3. تحصیل: یکی از آسان‌ترین و جذاب‌ترین راه‌های مهاجرت به هندوستان، تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های این کشور می‌باشد. توجه داشته باشید که اگر قصد کار و مهاجرت به کشورهای تراز اول دنیا را دارید، تحصیل در موسسات آموزشی هند گزینه‌ی مناسبی برای شما نخواهد بود! زیرا که بسیاری از این موسسات دارای اعتبار بین المللی نیستند.
  4. ازدواج با فردی داری تابعیت هندوستان.
  5. تولد: کودکانی که در خاک هندوستان متولد می‌شوند در صورتی می‌توانند ویزای تولد هند و سپس تابعیت این کشور را دریافت نمایند که حداقل دارای پدر یا مادری هندی باشند.
  6. ویزای توریستی هند.
  7. ویزای همراه: ویزای همراه هند با قصد مهاجرت همزمان همسر و فرزندان زیر 18 سال با فرد متقاضی صادر می‌شود.
  8. پناهندگی.

برای آشنایی با راه های مهاجرت به کشور یونان به لینک « روش های مهاجرت به یونان» مراجعه بفرمائید.

 

بررسی شرایط ویزای مهاجرت به هند

یکی از مهمترین موضوعاتی که در زمان مهاجرت پیش روی شما عزیزان است، قوانین و ملزوماتی است که دولت هندوستان انتظار برآورده‌سازی آنها را دارد. با نگاهی دقیق به این پیش‌نیازها درمی‌یابید که یک کشور، چگونه از میان تمامی داوطلبان، بهترین افراد را انتخاب می‌کند. از اساسی‌ترین نکاتی که در ویزای کاری هند حائز اهمیت است، داشتن job offer معتبر از کارفرمایی هندی و تسلط کامل به زبان انگلیسی است. در ویزای تحصیلی هند، در صورتی می‌توانید از دانشگاه‌های این کشور پذیرش بگیرید که مبلغ 330/000 روپیه(جهت یک سال تحصیل) را پرداخت نمایید. برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری هند، با در نظر گرفتن نوع سرمایه‌گذاری، تمکن مالی و سرمایه‌ی اولیه‌ی خاصی را نیاز دارید.

جهت کسب اطلاع از شیوه های مهاجرت به کشور پرتغال به لینک « روش های مهاجرت به پرتغال» مراجعه نمائید.

جهت اخذ ویزای ازدواج هند، حداقل سن ازدواج برای پسران،21 سال و برای دختران، 18 سال است. حتی پس از دریافت ویزای نام‌برده، تا مدت 7 سال نمی‌توانید تابعیت هندوستان را بدست آورید. برای پناهندگی به هند، باید بتوانید مدارکی به کنسولگری این کشور ارائه دهید که ثابت کنند شما از لحاظ جسمی، روحی، جنسی، عقیدتی، مذهبی و … در کشور خود در خطر هستید. در ویزای تولد هند، برای ثبت گواهی تولد فرزند خود می‌بایست تقریبا مبلغ 1/600 روپیه پرداخت نمایید تا ویزای مورد نظر صادر گردد. البته علاوه بر این هزینه‌ها می‌بایست هزینه‌ی مربوط به بررسی پرونده و کارهای اداری وابسته را نیز پرداخت نمایید. این هزینه‌ها بسته به نوع ویزا متغیر هستند!

جهت کسب اطلاع از شیوه های مهاجرت به قبرس شمالی به لینک « مهاجرت به قبرس شمالی» مراجعه نمائید.

 

برای اطلاع از روش های مهاجرت به کشور فنلاند به لینک « مهاجرت به فنلاند » مراجعه نمایید.

مدارک ضروری جهت مهاجرت به هند

از جمله نکات مهمی که در زمان اپلای به دقت فراوانی نیاز دارد، پیمودن مراحل ثبت درخواست و قابل استناد بودن مدارکی است که برای ویزای مورد نظر درج می‌نمایید. در هر یک از انواع ویزا که در قسمت‌های قبل به آنها اشاره کردیم، لازم است تا مدارک خاصی را طی سلسله مراتب تعیین شده‌ای در وب سایت اداره مهاجرت هند ثبت نمایید. اما می‌توان تمامی مراحل را در کلامی ساده شرح داد! در گام نخست، به سایت اداره مهاجرت هند مراجعه نمایید و قوانین و پیش‌نیازهای مربوط به ویزای مورد نظر خود را مطالعه کنید. سپس مدارکی که در این بخش قید شده‌اند را جمع‌آوری کرده و توسط دارالترجمه‌ای معتبر ترجمه نمایید. مدارک را در سایت مهاجرتی هندوستان ثبت کنید. در پایان نیز پس از مصاحبه با افسر اداره مهاجرت، در صورت قبولی در این مصاحبه، ویزای شما صادر خواهد شد.

از جمله مدارک مشترکی که در زمان مهاجرت به هند در میان اکثر روش‌ها مشترک هستند، می‌توان به مدارک زیر اشاره کرد:

  1. ترجمه‌ی مدارک هویتی به همراه چند عدد عکس پاسپورتی.
  2. پاسپورت دارای اعتبار.
  3. گواهی تمکن مالی.
  4. گواهی عدم سابقه‌ی کیفری.
  5. توصیه‌نامه و انگیزه‌نامه.
  6. ترجمه‌ی مدارک تحصیلی و رزومه‌ی علمی.
  7. ترجمه‌ی مدارک مربوط به سابقه‌ی کاری.
  8. ارائه‌ی هرگونه مدرکی که به تسریع روند درخواست ویزا کمک کند.
  9. بیمه‌نامه‌ی معتبر همراه با گواهی سلامت.
  10. مدارک مربوط به زبان.

برای آشنایی با مکان های دیدنی و جاذبه های گردشگری هندوستان به لینک « مکان های توریستی هند» مراجعه فرمائید.

 

برای آشنایی با راه های مهاجرت به کشور سوئیس به لینک «  مهاجرت به سوئیس » مراجعه بفرمائید.

سوالات متداول

1) هزینه‌های زندگی در هند چقدر است؟

کشور هند از جمله کشورهایی است که دارای پایین‌ترین میانگین قیمت در میان سایر کشورها است. این هزینه‌ها به گونه‌ای است که مبلغ 112/000 روپیه(تقریبا 1284 یورو) برای مخارج ماهانه‌ی یک خانواده‌ی 4 نفره کافی است. البته توجه داشته باشید که عوامل مختلف دیگری از جمله شهر محل سکونت، نوع مهاجرت، تعداد افراد همراه و سبک زندگی شما نیز در میزان این مخارج بی‌تاثیر نیست.

به علت جمعیت بیش از حد هندوستان، برنامه‌های مهاجرتی اندکی وجود دارند که اقدام از طریق آنها در نهایت منجر به دریافت تابعیت هندوستان می‌شود. از این رو، اگر قصد اخذ تابعیت این کشور را دارید حتما امکان اعطای تابعیت از طریق روش مورد نظر را نیز بررسی نمایید.

از آنجایی که زبان هندی و انگلیسی، دو زبان رسمی این کشور هستند، داشتن مدرک مربوط به هر یک از این زبان‌ها می‌تواند برای ویزای شما کافی باشد. حال آنکه تسلط به زبان هندی(علاوه بر انگلیسی) شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش می‌دهد.

 

درخواست مشاوره رایگان

13 + 3 =

نظرات و سوالات شما

  • Sh گفت:

    میخوام به کشور هند از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنم و ۱۶ سالمه و میخوام تنهایی مهاجرت کنم
    از کجا باید اقدام کنم؟

  • پریسا فروغی گفت:

    روش‌های مهاجرت به هند

  • سجاددهقانی گفت:

    سلام عرض ادب لطفاً وقت مشاوره بهم بدین

  • سجاددهقانی گفت:

    سلام عرض ادب لطفاً وقت مشاوره بهم بدین.۸۴۸۵

  • >