ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای فرانسه شینگن تضمینی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای فرانسه شینگن تضمینی

نوع ویزا : تضمینی

کشور : فرانسه

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای شینگن فرانسه:
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای شینگن فرانسه: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای شینگن فرانسه:
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای شینگن فرانسه:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای شینگن فرانسه: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای شینگن فرانسه، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق وقت سفارت


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


ارسلان قدسیه : با عرض سلام خدمت شما. من یک ویزای فرانسه دارم . همسرم ویزای شنگن ندارد. البته من ویزا رو زمانی که مجرد بودم گرفتم. من و همسرم می خواهیم برای ماه عسل بریم اسپانیا.می خواستم بپرسم آیا شما می تونید به صورت تضمینی و صد در صد برای ما از فرانسه یا کشور دیگری ویزا بگیرید؟بدون اینکه بخواهیم توسط تور بریم. ممنون می شم اگر من رو راهنمایی کنید

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

سرور گرامی تضمینی برای دریافت ویزای 100 درصد وجود نخواهد داشت اما دریافت ویزا توسط وکیل مهاجرت انجام میشود که درصد موفقیت بسیار بالای در اخذ ویزا دارند و در صورتی که قصد اخذ ویزای کانادا را نیز داشته باشید در این مرحله نیز همراه شما خواهیم بود.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ریحانه صالحی : سلام وخسته نباشید.من به همراه همسرم قصد داریم به صورت شخصی و بدون تور برای ویزای فرانسه اقدام کنیم ومیخواستم بدونم با توجه به شرایط ما خودمون اقدام کنیم بهتره یا با تور؟من داروساز هستمو موسس داروخونه و همسرم متخصص ارتودنسی هستن مطب دارن و استاد دانشگاهن.یک ویزای شینگن تجاری آلمان داریم و سند ملکیو حساب100میلیون هم داریم.ممنون میشم

با سلام و احترام 

باید مدارک شما به صورت دقیق تر مورد بررسی قرار گیرد که بتوان آنالیز درستی از میزان درصد موفقیت ویزا داشته باشیم.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های دفتر درتماس باشید و یا جهت مشاوره خصوصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

سوران رحیم زاده : با عرض سلام من و همسرم یه حساب مشترک با موجذی ۴۰۰ میلیون تومان داریم. منم با لیسانس شیمی فعال در بورس با موجودی ۱۰۰ میلیون تومان مشغول معامله هستم(نزدیک به ۲ ساله و شغل من در حال حاضر همینه) یه خونه هم داریم که سندش فعلا به ناممون نشده خانمم هم دانشجوی دکترا هستش که خیلی نمونده تموم بشن. میتونیم برای دریافت ویزای اتریش یا فرانسه اقدام کنیم؟

سوران رحیم زاده : با عرض سلام و وقت بخیرمن و همسرم حساب بانکی به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان هستیم من لیسانس شیمی و در بورس ایران با مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان مشغول معامله هستم . در حقیقت شغل من این هستش.یه خونه داریم فعلا سندش نیومده.خانمم دانشجوی دکتری هستش در دانشگاه سراسری تبریزشرایطمون برای گرفتن ویزای اتریش یا فرانسه چطور هستش؟ممنونم بابت لطفتون

با سلام و احترام 

باید مدارک و پرونده شما به صورت دقیق تر مورد بررسی کارشناس موسسه قرار گیرد اما با توضیحات داده شده در صورتی که درخواست به درستی انجام شود، شانس بالایی برای دریافت ویزای شینگن خواهید داشت.

 

zohreh jabbari : ممنون از جواب سریع تون و یک سوال دیگه. اگر من درخواست مولتی بدم و سفارت نخواد به هر دلیلی بهم مولتی بده ریجکت میزنن یا به صورت اتومات سینگل بهم میدن؟

با سلام واحترام

در صورتی که درخواست ویزا به درستی انجام نشود بله امکان ریجکتی درخواست وجود خواهد داشت

zohreh jabbari : سلام. من سال گذشته ویزای توریستی فرانسه رو دریافت کردم و به فرانسه سفر کردم. امسال میخوام دوباره درخواست بدم و میخوام بدونم با یک بار سابقه ویزای عادی میتونم این بار درخواست ویزای مولتی بدم یا باید باز هم عادی درخواست بدم؟ یعنی برای گرفتن مولتی یک بار سابقه ویزا کافی هست یا باید بیش از یکبار از اون کشور ویزا عادی گرفته باشم؟

با سلام واحترام

بله میتوانید درخواست ویزای مولتی فرانسه داشته باشید.

کیوان : سلام، من 2 ماه پیش ویزای شنگن 15 روزه گرفتم رفتم و برگشتم حالا دوباره می خوام درخواست کنم ولی طولانی مدت حداقل 6 ماهه ویزای اول رو تنها رفتم ولی می خواستم ببینم اگر بخوام این بار درخواست خانوادگی کنم احتمال ریجکت شدن زیاده ؟ آیا میشه برای خودم جدا اقدام کنم برای خانواده جدا ؟

با سلام و احترام 

باید مدارک شما به صورت دقیق توسط کارشناس مورد بررسی قرار گیرد که بهترین گزینه برای دریافت ویزای مولتی انتخاب شود.

اقدام به اخذ ویزا به صورت جداگانه توسط کارشناس موسسه تشخیص داده خواهد شد.

شما میتوانید در وبسایت اقدام به ثبت سفارش نمایید در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود.

مژگان : سلام من با یه آقایی آشنا شدم که کارش اینه که افراد رو میبره خارج گفته مبلغ 26 میلیون بدید اولش 10 بعد از گرفتن شینگن 16 باید داد گفته که ادل میبره ترکیه بعد از دو روز تونس بعد از دو روز فرانسه بعد اونجا ویزای شینگن برامون میگیره ولی بعدش باید برگردیم ایران سوالم اینه به نظرشما کارش درسته و بعدش ما اومدیم ایران من میخوام برم کانادا کلا زندگی کنم و کار کنم میتونم با این ویزای شینگنی که ایشون گرفته کارمو درست کنم برم کانادا و باید از ایدان بدم فرانسه بعد برم کانادا و ایا وقتی رسیدم کانادا با ویرای شینگن پلیس تو فرودگاه باهام کاری نداره نمیگه واسه چی اومدی اینجا چون بی دردسر میخوام برم اونجا خونه بگیرم بعدش کار کنم میشه راهنمایی کنید که توضیحاتی که دادم آیا میشه رفت یا نه

با سلام واحترام 

این موارد خلاف قانون هستن و تبعات بسیار زیادی خواهد داشت به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم.

به صورت قانونی میتوانید ویزا دریافت نمایید.

احمدرضا حدادی : سلام دو روز پیش از سفارت فرانسه ریجکت شدم ۲۰ سال دارم دانشجوی پزشکی سال اول هستم میخواستم بپرسم اعتراض بزنم فایده داره شما میتونید این کار رابرای من انجام بدید گفتن برگشت شما به وطنتون برای ما ثابت نشده

با سلام و احترام 

باید پرونده، مدارک و نامه ریجکتی شما مورد بررسی قرار گرفته تا بتوانیم برای درخواست مجدد ویزای فرانسه اقدام نماییم.

مريم كيامنش : باسلاممن سه هفته پيش اينترنتي ثبت نام ویزای فرانسه كردم ولي تا الان جوابي نگرفتم دير نشده و چكار بايد كنم؟

با سلام و احترام 

کجا ثبت نام فرمودین ؟ وقت سفارت فرانسه تون برای کی هستش؟

مجیدرواز : سلام ما قصدسفربه فرانسه داریم تمکن مالی وگردش حساب خودم برای هرسه‌تامون کافیه!؟ خودم وهمسرم و دختر۵سالم

علیرضا اسماعیلی : سلام من تولید کننده لوستر دست ساز میباشم و جوشکار برق و گاز ماهر نیز میباشم آیا میتوانم از فرانسه ویزای کار در رشته تولید لوستر را اخذ کنم

با سلام و احترام 

باید مورد بررسی قرار بگیرد که آقا کشور فرانسه علاقه به ارائه ویزای کار برای این رشته می‌باشد یا خیر؟

elham : با سلام من 29 سالمه دارای لیسانس مترجمی انگلیسی،همسرم 33 سالشه دارای لیسانس میکروبیولوژی با 5 سال سابقه ی کار آزمایشگاه،ایشون مسلط به زبان فرانسه هستن و انگلیسیشونم خوبه . میخواستم ببینم با این شرایط در کدام کشورهای فرانسوی و انگلیسی زبان میتوانیم ویزای کار و یا ویزای تحصیل رایگان بگیریم؟ اگر همسرم موفق به دریافت ویزای کار شوند آیا از همان بدو ورود میتوانم همراه ایشان بروم و آیا به من هم اجازه ی کار و تحصیل میدهند با ویزای کار ایشون؟ اگر من موفق به دریافت ویزای تحصیلی شوم میتوانم از همان اول همسرم را با خودم ببرم و ایشون در مدت زمان تحصیل من اجازه ی کار دارند؟ مدنظرم فرانسه و انگلستان است

با سلام و احترام

شما میتوانید برای ویزای تحصیلی اقدام نمایید( دروه کالج زبان در انگلیس)

و یا برای اقامت کارآفرینی اقدام نمایید.

مریم آقاجان : سلام راجع به مبلغ تضمین میشه بیشتر توضیح بدین؟

با سلام و احترام

ضمانت بازگشت برای درخواست ویزای فرانسه به صورت ضمانت نامه بانکی دریافت میگردد که برای بازگشت شما به کشور ایران اطمینان حاصل شود.

فرج پور : سلام. من استاد دانشگاه هستم و جز هیئت علمی تمکن مالی مناسبی ام دارم میخواستم به همراه خانواده به فرانسه یعنی پاریس سفر کنیم چطور همه مدارک رو هم تکمیل دارم بنظر شما من برای ویزای فرانسه تک و هتل و پرواز به صورت جداگانه اقدام کنم بهتره یا تور خریداری کنم؟ هم از لحاظ هزینه بفرمایید و هم از لحاظ شانس قبولی درخواست ویزا؟ ضمنا از زحمات شما متشکرم.

با سلام احترام 

شما باید عنوان بفرمایید که سابقه سفر به کشورهای اروپایی را داشته اید یا خیر؟

فرزندان شما چند سال دارند؟

مدارکتی که میفرمایید تکمیل هستن باید مورد بررسی کارشناسان موسسه قرار گیرد.

سفر در غالب تور تضمین کننده ویزای شما نخواهد بود.

یحیی سیاهی : من به همراه خانواده قصد سفر به فرانسه را داریم پارسال برای ویزای فرانسه اقدام کردیم اما ریجکت شدیم. امسال مدارکم کامله و اینکه میتونم ضمانت بازگشت هم بزارم اما میخوام خیالم راحت باشه که دیگه از ویزای فرانسه ریجکت نشم شما میتونین مدارک منو بررسی کنید و تصمینی ویزای مارو بگیرید؟ البته هتل و پروازش رو خودم میتونم بگیرم

با سلام و احترام

بله اقدام به رفع ریجکتی ویزای فرانسه خواهد شد اما باید مدارک شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

رویا دادا : سلام ما خانوادگی قصد سفر به فرانسه را داریم خودم خانه دار و همسرم پزشک هستند با تمکن مالی خوب و سپرده ۶۰۰ میلیونی پسر بزرگم دانشجو پزشکی و پسر کوچکم کلاس ششم چقدر احتمال داره ویزا به ما بدند تقاضای گوندن هم ۱۵ روز کردیم

با سلام احترام

با توجه به شرایط عنوان شده شما میتوانید درخواست ویزای تضمین شده داشته باشید.

شما میتوانید در وبسایت اقدام به ثبت سفارش ویزای فرانسه بفرمایید در اولین فرصت با شما در تماس خواهند بود.

اميرحسين يغمايي : سلام ايا با ويزاي شينگن ميتوان به سوييس رفت

با سلام و احترام

شما با داشتن ویزای شینگن میتوانید به 23 کشور محدوده حوزه شینگن سفر کنید اما فرود شما به همان کشوری هستش که درخواست ویزای شینگن داشته اید.

ایرثا یوسفی : با سلام آیا اعتراض به رد ویزای فرانسه تاثیری دارد. اینکه سفارت میگوید " ثابت نشده که شما در مدت زمان خواسته شده انجا را ترک میکنید" !!! یک مورد کلی است ما چطور ثابت کنبم که قصد ما برگشت به کشور است؟ تمام مدارک ما کامل بوده ‌ولی ویزا صادر نشد!

با سلام و احترام

تجربه ثابت کرده که اعتراض به رد ویزا تاثیری نخواهد داشت

شما باید مجدد درخواست ویزای خود را مطرح بفرمایید و ترجیها از کشور دیگه ای درخواست ویزا رو ارسال بفرمایید.

بابک بختیاری نژاد : با سلام خواستم بپرسم آیا برای ضمانت برگشت میشود بجای ۳۲میلیون پول نقد ضمانتنامه بانکی گرفت ؟؟واینکه اگر در خصوص گرفتن ویزای توریستی کانادا درکشورفرانسه انگشت نگاری روانجام بدین امتیازی محسوب نمیشه ??وسوال آخراینکه مبلغ مجازی که هرنفرمیتونه با خودش جهت ویزای توریستی کانادا ازایران خارج کنه چقدره ممنون از جوابهاتون

با سلام احترام

به هر کارگزاری که درخواست می دهید باید صحبت بفرمایید که آیا دادن ضمانت بانکی امکان پذیر است.

و مبلغی که مجاز هستین برای خروج حدود 5000 دلار خواهد بود.
و انگشت نگاری در کشور فرانسه امتیاز محسوب نمیگردد.

حامد حبيب زاده : ويزا مولتى تضمينى فرانسه رو ميتونين بگيرين؟

 با سلام و احترام

بله اقدام به ثبت سفارش ویزای فرانسه بفرمایید با شما تماس خواهیم گرفت.

Alireza ekhtiari : HiI'm sorry to take your timeI am a medical student in IranAnd I intend to study medical residency in EnglandI will be very grateful if you tell me the requirements you need to be able to study at your university.Ba salam Bande daneshjooe pezeshkie omomi iran hastm va ta chnd mahe dg tamam mishavadKhastm beporsam ke barae gereftane takhasos dar France che bayad konmMamnoon

با سلام و احترام.

دانشجوی پزشکی ایران هستین منظورتون اینه ادامه تحصیلات رو در فرانسه بگذرونین یا تمایل دارین  تخصصتون رو در فرانسه دریافت کنید؟

Safa bachavi : سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم هزینه ی گرفتن ویزا برای فرانسه دقیقا چقدره.

با سلام و احترام. 

قیمت ها بروز میشن با انتخاب کشور قیمت رو خودتون میتونید ملاحظه بفرمایید 

نهال حق دوست : آیا امکان گرفتن ویزا برای دو نفر از سفارت فرانسه هست؟

با سلام و احترام.
اگر مدارکتون تکمیل باشه بله امکان پذیره

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.