رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی و تفاوت رزومه با cv :

رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی جز مدارک لازم و مهم در پروسه اپلای است. رزومه سندی است که حاوی خلاصه ای از تجربه کاری یا تحصیلی شما می باشد و هدف ساخت رزومه برقراری ارتباط با کارفرما است. احتمالا همه شما تاکنون اقدام به ساخت رزومه برای آزمون های استخدامی یا کاری انجام داده اید ولی ساخت رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی بسیار متفاوت است. برای ساخت رزومه کاری باید به تجربیات حرفه ای و کاری مرتبط با مهارت خود اشاره کنید. این در حالی است که برای رزومه اپلای دستاورد های علمی و دوره های آموزشی و پروژه های تحقیقاتی و مقالات شما درجه اهمیت بیشتری دارد.

برای اطلاع از بهترین زمان پذیرش و اپلای دانشگاه های کانادا به لینک « بهترین زمان اپلای دانشگاه های کانادا» مراجعه نمائید.

برای ایجاد رزومه حرفه ای برای اپلای باید با تفاوت رزومه و cv آشنا باشید. این تفاوت ها به طور کلی در موارد زیر خلاصه می شوند:

  1. رزومه باید نهایت در 2 صفحه و به صورت مختصر باشد در حالی که برای نوشتن cv می توانید آن را در بیشتر از 3 صفحه و با آوردن تمامی جزییات بنویسید.
  2. در نوشتن cv تمامی نکات را می توانید بنویسید ولی رزومه را باید تیتر وار و با آوردن نکات لازم به صورت مختصر بنویسید.
  3. Cv باید به طور مرتب به روز رسانی شود و بعد از هر کار یا مقاله یا گواهی جدید باید آپدیت شود.
  4. قالب بندی cv باید کاملا رسمی باشد و تاریخ هر کاری مشخص باشد. در نوشتن رزومه ذکر تاریخ دقیق الزامی ندارد و تاکید بر دستاورد ها و مهارت ها اهمیت بیشتری دارد.
  5. هدف از cv ایجاد سندی دقیق از زندگی حرفه ای است ولی هدف از رزومه ایجاد سندی کوتاه و جذاب از خودتان است.

نحوه نوشتن رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از دانشگاه خارجی

در این مقاله با ساخت یک رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی آشنا می شویم.

رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی باید دارای چه اطلاعاتی باشد ؟

رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی دارای استاندارد هایی است. ابتدا باید رزومه خود را با اندازه فونت و حاشیه مناسب قالب بندی کنید. در قسمت کناری اطلاعات تماس خود و ایمیل را وارد کنید. هر گونه مدارک آکادمیک خود مانند دیپلم دبیرستان و مدارک دانشگاهی را باید در کنار هم فهرست کنید. جوایز و افتخاراتی که به دست آورده اید را باید در کنار هم قرار دهید. در مرحله بعد باید هر تجربه کاری مرتبط را به ترتیب زمان با عنوان شغل، نام شرکت و تاریخ استخدام مشخص کنید. در بخش پایانی هم باید هر نوع گواهی نامه یا مهارت خاص مرتبط خود را ذکر کنید و توضیحی در مورد آن بدهید. به طور کلی رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی باید حتما شامل موارد زیر باشد:

  1. اطلاعات شخصی: در این بخش که به اصطلاح به آن personal information می گویند شما باید اطلاعات مهم مربوط به خود از جمله نام و نام خانوادگی، شماره تلفن، ایمیل، آدرس لینکدین و آدرس اسکایپ خود را وارد کنید. بهتر است در این قسمت یک تصویر واضح از خودتان را هم قرار دهید.
  2. سوابق تحصیلی: در این قسمت باید سوابق تحصیلی خود را وارد کنید. این اطلاعات باید از مقاطع دبیرستان تا آخرین مقطع تحصیلی خودتان را شامل شود و اطلاعاتی مانند معدل، ریز نمرات و سال های تحصیل را شامل می شود.
  3. مقالات: در این قسمت باید مقالاتی که کار کرده اید را قرار دهید. اگر قصد اپلای برای مقاطع تحصیلات تکمیلی را دارید این بخش از رزومه اهمیت بیشتری پیدا می کند و اگر قصد اپلای برای مقاطع تحصیلی پایین تر را دارید می تواند امتیاز مثبتی برای شما باشد و شانستان را بیشتر کند.
  4. علایق: در این قسمت باید علایق مرتبط با رشته خود را قرار دهید. در این قسمت می تواند استاد مربوطه را تحت تاثیر قرار دهید.
  5. سوابق کاری: اگر سابقه کار مرتبط دارید حتما آن را ذکر کنید. سوابق کاری پژوهشی یا تحصیلی مانند استاد حل تمرین بودن در دانشگاه هم یک امتیاز مثبت تلقی می شود.
  6. مهارت ها: در این بخش که به اصطلاح skills نامیده می شود باید مهارت های خود را بنویسید. مهارت های مرتبط با رشته شما در اولویت قرار دارد و در درجه بعدی مهارت های کامپیوتر و مهارت های نرم اهمیت زیادی دارند. در این بخش می توانید مدارک دیگری مانند گواهی نامه های فنی حرفه ای معتبر را هم قرار دهید.
  7. جوایز و افتخارات: کسب رتبه برتر در آزمون هایی مانند کنکور و نمرات بالا در دانشگاه برای شما یک مزیت به حساب می آید.

توصیه می شود صفحه > استادی پلن < رو هم مطالعه بفرمایید.

حتما در نوشتن موارد فوق وسواس به خرج دهید تا به خوبی برای خودتان یک رزومه حرفه ای برای اپلای بسازید.

برای کسب اطلاعات از شرایط پذیرش دانشگاه های کانادا می توانید به لینک های « پذیرش رشته های مهندسی در کانادا » ، « پذیرش تحصیلی از دانشگاه بریتیش کلمبیا » … و سایر مقالات مرتبط به وب سایت ویزا 724 مراجعه نمائید.

نکات مهم درباره رزومه نویسی برای گرفتن پذیرش از مراکز آموزشی خارجی مخصوصا کانادا :

فراموش نکنید که هدف از نوشتن رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی تحت تاثیر قرار دادن استاد در دانشگاه مربوطه است. اساتید رزومه های زیادی را بررسی می کنند و شما در این راه به طور غیر مستقیم با افراد زیادی در حال رقابت هستید پس باید نکات مربوط به نوشتن رزومه را رعایت کنید. در دسته بندی درست در رزومه خود نهایت دقت را داشته باشید. نثر رزومه به انگلیسی و روان باشد و غلط املایی نداشته باشد. از دادن اطلاعات اضافی پرهیز کنید زیرا هدف این است که در کمترین زمان ممکن کارفرما یا استاد مربوطه را تحت تاثیر قرار دهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی می توانید به سایت visa724 مراجعه کنید.

– چند نمونه انگیزه نامه رایگان هم در ویزا724 ارائه شده که می توانید با مراجعه به صفحه > انگیزه نامه تحصیلی < از اطلاعات آن بهره مند شوید.

چند نمونه رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی

لازم است که قبل از ساخت رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی چند نمونه رزومه حرفه ای را بررسی کنید تا با نحوه رزومه نویسی برای اپلای آشنا شوید. در اینجا چند نمونه رزومه برای پذیرش تحصیلی در رشته های مختلف را با هم بررسی می کنیم.

همانطور که در عکس بالا مشاهده می کنید دانشجو ابتدا در قسمت  profile توضیحاتی در مورد خودش داده است.

در مرحله بعد در قسمت work experience تجربیات کاری را ذکر کرده است. در مرحله بعد در قسمت education سوابق تحصیلی را ذکر کرده و در مرحله آخر در قسمت skills مهارت هایش را ذکر کرده است. ترجمه رزومه این دانشجو به فارسی روان به صورت زیر است :

  1. پروفایل :  دانشجوی رشته علوم کامپیوتر با تجربه در ساخت نرم افزار های با تجربه کاربری خوب، آشنا با کد نویسی و پشتیبانی نرم افزارها ،  دارای گواهی نامه حرفه ای اوراکل در زبان های برنامه نویسی ، خلاق و علاقه مند به کار گروهی.
  2. تجربه های کاری : سابقه کار گروه توسعه نرم افزار شرکت اینتل، ساخت نرم افزار های با تجربه کاربری خوب، برنده جایزه بهترین کارمند ماه شرکت، عضویت در تیم پشتیبان فنی نرم افزار.
  3. تحصیلات: دبیرستان از سال 2012 تا 2016، دانشگاه از سال 2016 تا کنون، عضو گروه فیزیک و گروه مهندسی در دانشگاه.
  4. مهارت ها: زبان چینی، زبان انگلیسی، آشنایی نسبی با زبان ژاپنی، آفیس، نوت پد، جاوا ، c++ .

نمونه رزومه حرفه ای اپلای برای دانشجوی رشته ادبیات

سوالات متداول :

1. آیا رزومه همان cv است؟

خیر، تفاوت های زیادی بین رزومه و cv وجود دارد که در مقاله فوق کامل آن را تشریح کرده ایم.

3. آیا از رزومه عادی خود می توانم به عنوان رزومه حرفه ای برای اپلای استفاده کنم؟

خیر، رزومه حرفه ای برای اپلای یا پذیرش از مراکز آموزشی خارجی استاندارد های مخصوص خود را دارد که در متن کامل به آن اشاره شده است.

4. آیا ضعف در معدل امکان ایجاد رزومه حرفه ای برای اپلای را از من می گیرد؟

معدل تنها یکی از پارامترها است. شما می توانید ضعف در معدل را با بهبود پارامترهای دیگر تا حدودی جبران کنید.

به هنگام نگارش رزومه برای وبلاگ اشتباهات رایجی وجود دارند که ممکن است در پذیرش ما اثر منفی بگذارند. در ادامه به چند مورد اشاره می کنیم.

اشتباهاتی که ممکن است در رزومه نویسی مرتکب شویم

داشتن غلط املایی و ایرادات دستوری و نگارشی

اگر در رزومه نویسی شما غلط های املایی و نگارشی وجود داشته باشد، باعث ایجاد یک دید منفی نسبت به شما و رزومه تان خواهد شد. حتی اگر اینکه سابقه کار بسیار درخشانی را داشته باشید.

قالب بندی ضعیف رزومه

یکی دیگر از مشکلاتی که در برخی رزومه نویسی های غیر حرفه ای وجود دارد، قالب بندی های غیر حرفه ای و بعضا ساده رزومه است. داشتن یک ترکیب زیبا در قالب رزومه می‌تواند یک حس مناسب در فرد مشاهده کننده ایجاد کند.

جزئیات کم رزومه

داشتن یک رزومه با جزئیات بسیار کم و با قسمت های خالی فراوان، شانس پذیرش رزومه شما را کاهش خواهد داد.

حجیم بودن بیش از اندازه رزومه

در بخش قبلی درباره کم بودن جزئیات در رزومه نویسی صحبت کردیم. لازم است بدانید که حجم بیش از اندازه رزومه نیز می‌تواند باعث سردرگمی فرد مشاهده کننده شده و باعث شود که به طور کامل آن را مطالعه نکند.

عدم سوق دهی رزومه به یک حرفه خاص

یک نکته منفی که می تواند در یک رزومه نویسی وجود داشته باشد، این است که فعالیت ها و سوابقی که درج شده اند، حوزه های مختلف را شامل شوند. این امر باعث می‌شود که رزومه شما با برخی فعالیت های غیر مرتبط با آن حرفه مورد نظر پر شود. این کار از ارزش رزومه خواهد کاست.

وارد نمودن علایق و سرگرمی ها

اضافه کردن اطلاعات اضافی درباره علائم و سرگرمی ها می تواند تاثیر نامطلوبی را بر رزومه نویسی شما داشته باشد.

وارد نمودن میزان دستمزد مورد نیاز

درج نمودن میزان دستمزد مورد نیاز در رزومه نویسی، می‌تواند تاثیر نامطلوبی را در پذیرش رزومه داشته باشد. شما می‌توانید صحبت درباره دستمزد را به جلسات مصاحبه موکول نمایید.

درخواست مشاوره رایگان

8 + 4 =

نظرات و سوالات شما

  • خاطره جعفری گفت:

    سلام وقت بخیر
    آیا شما امکان رزومه با زبان انگیلیسی برای من رو دارید و همچنین انگیزه نامه؟؟

  • خاطره جعفری گفت:

    سلام وقت بخیر
    ایا شما امکان ساخت رزومه و انگیزه نامه برای من رو دارید؟؟

  • >