مقایسه اقامت کانادا از طریق استارت‌ آپ و کارآفرینی


آخرین بروز رسانی : ۰۲/۰۸/۱۱

تفاوت ویزای استارت‌ آپ و ویزای کارآفرینی کانادا

 برای مهاجرت به هر کشور و اخذ اقامت آن، قطعاً راه‌های مختلفی وجود دارد؛ البته اگر با یک کشور مهاجر‌پذیر ممتاز و موفق در عرصه جهان روبرو باشیم. اقامت کانادا نیز، از راه‌های مختلفی ممکن است و اگر حتی مدت کوتاهی باشد که متقاضی مهاجرت به کانادا باشید، حتماً با صدها راه مهاجرت به این کشور حداقل در حد نام آن‌ها آشنایی دارید. یکی از راه‌های اصلی مهاجرت به کانادا که شاخه‌های فرعی متعددی دارد، مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های تجاری است. قطعاً هدف ما بررسی تمام شاخه‌های مهاجرت تجاری به کانادا نیست، اما در این یادداشت قصد داریم تا دو نوع از پلن‌های مهم مهاجرتی را با هم مقایسه کنیم: تفاوتهای استارت آپ ویزا و  کارآفرینی کانادا.

 

برای مشاهده ویدئوهای آموزشی مهاجرت به صفحه اینستاگرام ما مراجعه نمایید:

instagram.com/visa724com

 

در ادامه ابتدا نگاهی به ماهیت هر یک از این پلن‌ها داشته و در انتها تلاش می‌کنیم تا تمایز و تطابق این دو روش را به زبانی ساده بررسی کنیم. اگر خواهان اطلاعاتی ساده و قابل فهم، ولی در عین حال کاربردی و مهم در مورد مقایسه ویزای استارت‌آپ و ویزای کارآفرینی هستید، تا انتها با ما همراه باشید. در این یادداشت با عناوین زیر، میزبان توجه شما هستیم:

 * استارت ‌آپ کانادا چیست؟

 * کارآفرینی در کانادا چه معنایی دارد؟

 * تفاوت استارت‌آپ و کارآفرینی چیست؟

 * اخذ ویزای استارت‌ آپ کانادا تابع چه شرایطی است؟

 * تفاوت شرایط استارتاپ ویزا و کار آفرینی در چیست؟

 * مقایسه مشکلات استارت آپ ویزا و کار آفرینی کانادا؟

 * کار آفرینی بهتر است یا استارت آپ؟

 * یک تذکر در مورد ویزای کارآفرینی کانادا

اگر قبلا سابقه درخواست ویزا داشته اید اما ریجکت شده اید؛ توصیه می شود صفحه رفع ریجکتی را مطالعه بفرمایید. 

 

راهای رسیدن ب کانادا

 

راه‌های زیادی برای رسیدن به زندگی رویایی زیر این پرچم وجود دارد

 

 استارت‌ آپ ویزا چیست؟

 اگر قرار است در مورد ویزای استارت‌ آپ کانادا اطلاعاتی بدست آوریم، بهتر است پیش از هر چیز در مورد خود پدیده استارت‌آپ به شناخت کاملی دست پیدا کنیم. پیش‌تر نشریه فوربس در یک مقاله تحلیلی از یک تعریف جالب برای استارت‌آپ پرده برداشت:

 *تعریف استارتاپ: یک استارت‌آپ، اساساً یک شرکت فعال به منظور حل یک مشکل است که هم راه‌حل آن مشخص و هم موفقیت در آن تضمین‌شده نیست.

 البته شاید این تعریف برای استارت‌آپ، کمی سختگیرانه و حتی بدبینانه باشد اما واقعیت بازار سرمایه و کسب و کار به خوبی در آن منعکس شده است. نفس استارت‌آپ‌ها درگیر بودن در عدم قطعیت‌هاست و این ناشی از نوآورانه بودن این پروژه‌هاست. وقتی بحث یک استارت‌آپ وسط باشد، چه برای اخذ ویزای استارت‌آپ و چه برای یک کسب و کار وطنی، در هر صورت مسئله با سه جنبه اصلی نمایان خواهد شد:

 * مشکل مورد تمرکز در پروژه استارت‌آپ ویزا

 * راه‌حل ارائه شده در ویزای استارت‌ آپ

 * سرمایه مورد نیاز بیزینس استارت آپی

 معمولاً مشکلاتی که در استارت‌آپ‌ها مورد تمرکز قرار می‌گیرند، بدیع و حل نشده هستند؛ مشخصاً حل یک مشکل قدیمی که پیش‌تر راه‌حل آن مشخص شده است، اصلاً منطقی نیست مگر در راه‌حل جدید، نسبت به راه‌حل پیشین شاهد افزایش بهره‌وری بهبود عملکرد یا مسائلی از این قبیل باشید. راه‌حل‌های ارائه شده نیز جدید و بدیع هستند و باید نوآورانه باشند؛ هیچ‌کسی حاضر نیست که وقت و سرمایه خود را صرف یک راه‌حل قدیمی و شکست‌خورده کند! اما در نهایت، مهم‌ترین جنبه استارت‌آپ ویزای کانادا، جلب نظر افسر اداره مهاجرت کاناداست، که موفقیت در این بخش کاملاً وابسته به توانایی و پتانسیل‌های پروژه شماست. اگر به قدر کافی راه‌حل شما کاربردی، مشکل مورد تمرکز مهم و پروژه نهایی سودآور باشد، بی‌شک استارت‌آپ شما موفق به جذب سرمایه خواهد شد.

 

کارآفرینی در کانادا چه معنایی دارد؟

 در ادامه مبحث تفاوت های کارآفرینی و استارتاپ به توضیح مفهومی کارآفرینی می پردازیم؛ کارآفرینی دایره وسیعی از فعالیت‌های اقتصادی را شامل خواهد شد که نقطه اشتراک تمام آن‌ها، یک امر است؛ ایجاد شغل. ایجاد شغل به طرق مختلفی ممکن است از جمله خوداشتغالی، برپایی یک کسب و کار جدید در حوزه‌های خدماتی یا تولیدی، خرید و توسعه یک کسب و کار قدیمی. البته از نظر منطقی خود پدیده استارت‌آپ نیز در عمل یک نوع اشتغال‌زایی و کارآفرینی است اما به منظور تفکیک و توضیح دقیق‌تر این دو پدیده تلاش شده تا در کارآفرینی انواع اشتغال‌زایی‌ها غیر از برپایی استارت‌آپ مد نظر قرار گیرد.

 

مطلب پیشنهادی: خرید یا راه اندازی کلینیک زیبایی در کانادا

 

 

استارت آپ در کانادا

 

یک استارت‌آپ قوی، منطقی و موفق، بلیت ورود شما به سرزمین رویاهاست

 

 روشهای مهاجرتی کانادا بسیار است، که اگر میخواهید با اصلی ترین آنها آشنا شوید، بهتر است، صفحه روشهای مهاجرت به کانادا را مطالعه بفرمایید.

 تفاوت استارت‌آپ و کارآفرینی کانادا چیست؟

احتمالاً تفاوت این دو پدیده را تا حد زیادی با مطالعه دو بخش پیشین متوجه شده باشد اما در یک جمع‌بندی باید گفت که:

 * مهمترین تفاوت این دو برنامه مهاجرتی کانادا، این است که کارآفرینی در کانادا منجر به دریافت ویزای کار مشروط است (بجز کارآفرینی نیوبرانزویک و پرنس ادوارد که قوانین خود را داراست)، در حالی که در استارت آپ ویزا، اقامت دائم کانادا به صورت غیر مشروط صادر می شود، یعنی بر خلاف کارآفرینی اگر حتی پروژه راه اندازی هم نشود، اقامت دائم پا برجاست.

 * در مقایسه استارتاپ با کارآفرینی، شما لزوماً با یک راه‌حل جدید و یک ایده جدید مواجه نیستید اما یک استارت‌آپ بدون ایده‌ها و راه‌حل های جدید معنایی ندارد.

 * در کارآفرینی شما با یک کسب و کار قطعی با خدمات، راه‌حل‌ها، تولیدات، مشتریان و مراحل فروش قطعی روبرو هستید در حالی که تمام موارد فوق در یک استارت‌آپ بسیار تخصصی ست و باید اشراف کامل به بازار کار ابتدا کانادا و سپس جهانی داشته باشید پس استارتاپ نسبت به کارآفرینی بسیار پیچیده تر است.

 * استارت‌آپ منجر به خلق یک تیم جدید و یک پروژه اقتصادی جدید خواهد شد در حالی که کارآفرینی بر بسترهای قدیمی مانند یک کسب و کار سابق نیز ممکن است به شرطی که منجر به ایجاد مشاغل و فرصت‌های شغلی جدید شود. (مثلا خرید یک بیزینس آماده مثل رستوران یا راه اندازی رستوران از صفر)

 * اغلب در یک استارت‌آپ سرمایه پیشرفت پروژه از یک سرمایه‌گذار خارجی جذب خواهد شد اما در کارآفرینی شاهد اتکای تمام و کمال شخص، به سرمایه خود هستیم.

 * در مقایسه هزینه های کارآفرینی و استارتاپ کانادا باید گفت که، هزینه های پنهان زیادی در برنامه های کارآفرینی کانادا وجود دارد که باید تمام جوانب آن سنجیده شود و به دقت اقدام به خرید یا راه اندازی یک بیزینس کنید، که در استارت آپ  کانادا هزینه پنهانی نیست، چون باید پیش بینی 5 سال آینده به دقت بررسی و در بیزینس پلن ارائه گردد.

 * استارت آپ ویزای کانادا برنامه فدرال است که اختیار این را دارید در هر استانی سکونت داشته و کسب و کار را راه اندازی کنید، اما برنامه های کارآفرینی کانادا به صورت استانی ست، که هر کدام قوانین خاص خود را دارد.

 * یکی دیگر از تفاوتهای مهم کار آفرینی کانادا و استارت آپ ویزا این است که، در استارت آپ شرایط خاصی برای سن، میزان تمکن مالی بالا و سوابق مدیریتی بیزینسی در نظر گرفته نشده است، اما در برنامه های کارآفرینی استانی، بسته به قوانین هر استان، تمامی این شرایط وجود دارد.

 

اگر تمایل به حفظ سرمایه خود در کانادا دارید؛ با مطالعه صفحات خرید رستوران در کانادا و خرید پمپ بنزین در کانادا می توانید از دید تجاری، اطلاعات کافی راجع به این مثال های خرید بیزینس در کانادا داشته باشید. همچنین اگر تمایل به راه اندازی بیزینس فرانچایزی را دارید، بهتر است، صفحه خرید فرانچایز در کانادا را مطالعه فرمایید.

 

 حال با درک تفاوت‌های استارت‌آپ و کارآفرینی، نوبت به آن رسیده تا ویزای استارت‌آپ و ویزای کارآفرینی کانادا را مورد مقایسه قرار دهیم.

 

 

بستر مناسب اقتصادی در کانادا

 

وجود بستر مناسب اقتصادی، شانس شکست شما در کسب و کار را کاهش خواهد داد

 

 اخذ ویزای استارت‌آپ کانادا تابع چه شرایطی است؟

 در پروسه اخذ ویزای استارت‌آپ، شما باید یک طرح نوآورانه و جدید در حیطه‌های مختلف تکنولوژی، تولید، خدمات، نرم‌افزار، حوزه سایبر یا هر حوزه مهم دیگری داشته و این طرح شما از نظر منطقی قابل دفاع باشد البته استارت آپ ویزا هیچگونه محدودیتی برای نوع بیزینس ندارد. این طرح باید به شکل دقیقی به رشته تحریر درآمده، از نظر حرفه‌ای مورد سنجش قرار گرفته و تا سرحد امکان به واقعیت‌های دنیای کسب و کار نزدیک شده باشد. هر ساله دولت کانادا یک لیست سه‌بخشی از شرکت‌های سرمایه‌گذار موفق و معتبر کانادایی را اعلام خواهد کرد که تمام آن‌ها، با شرایط مختلفی، در پروسه ویزای استارت‌ آپ کانادا قابل پذیرش هستند. برای اینکه بتوانید به ویزای استارت‌آپ برسید باید طرح استارت‌آپ خود را برای این شرکت‌ها ارسال کرده و تلاش کنید تا نظر آن‌ها را نسبت به شانس موفقیت بالای پروژه و عملی بودن آن جذب کنید. چنانچه یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری لیست تعیین شده تأییدی بر پروژه شما اعلام کرده و متعهد به سرمایه‌گذاری در پروژه شما شود، یک گام مهم و سخت به سوی ویزای استارت‌آپ برداشته شده است. پس از این شرکت سرمایه‌گذاری مورد نظر نامه‌ای رسمی و مطابق قانون دولت کانادا را به شما اختصاص داده و شما بر اساس نامه مذکور امکان پیگیری سایر مراحل حقوقی اخذ ویزای استارت‌آپ را خواهید داشت. این اصلی‌ترین بخش و شرایط اخذ ویزای استارت‌آپ کاناداست که در عمل بلیت ورود به چرخه موفقیت کاری در این کشور است.

 

 تفاوت ویزای استارت‌آپ و ویزای کارآفرینی در چیست - بخش دوم؟

 همانطور که گفته شد سوای ماهیت متمایز استارت‌آپ‌ها و پروژه‌های کارآفرینی که با خواندن و مد نظر قرار دادن دو بخش ابتدایی متن متوجه آن خواهید شد، از منظر حقوقی ویزای استارت‌آپ کانادا نیز ماهیتی متمایز با ویزای کارآفرینی دارد. پیش از هر چیز باید گفت که اصلی‌ترین نقطه تمایز ویزای استارت‌آپ و ویزای کارآفرینی در بخش سرمایه‌گذاری است:

 * در حالی که شما برای ویزای کارآفرینی باید سرمایه خود را در محوریت کار قرار داده و به کمک سرمایه خود کسب و کار جدیدی در کانادا راه‌اندازی یا خریداری کنید، در مورد ویزای استارت‌آپ شما خودتان سرمایه‌ای برای بخش کاری پروژه پرداخت نکرده و یک شرکت سرمایه‌گذاری کانادا مسئول بخش مالی پروژه شما خواهد شد. (البته هزینه های مربوط به بیزینس پلن و مارکت ریسرچ بازار و هرآنچه که نیاز باشد که بتوانید نظر یک شرکت سرمایه گذار را جلب کنید بر عهده خود شماست، که اگر حرفه ای عمل کنید، قطعا کم هزینه نخواهد بود و بسته به نوع بیزینس می تواند بسیار متفاوت باشد)

 این اصلی‌ترین نقطه تمایز این دو پروسه اخذ ویزا است که باعث شده تا ویزای استارت‌آپ برای افرادی که توان مالی کمتری دارند، گزینه ممکن‌تری باشد که با ریسک کمتری بتواند به اقامت دائم کانادا دست پیدا کنند.

 * مقایسه سرمایه مورد نیاز در کار آفرینی و استارتاپ: در حالی که پلنهای مختلف استانی در بخش ویزای کارآفرینی ممکن است از شما انتظار سرمایه‌گذاری مبالغی بین 200 هزار تا 1 میلیون یا 2 میلیون دلار را داشته باشند، در ویزای استارت‌آپ شما نیازی به چنین سرمایه کلانی ندارید.

 البته این به معنی نادیده انگاشتن شدن بعد مالی مسئله در پروسه اخذ ویزای استارت آپ کانادا نیست. برای این نوع ویزای کانادا شاید سرمایه‌گذاری مستقیم نداشته باشید، اما مهم است تا از نظر مالی بتوانید گذران زندگی خانواده خود در کانادا را تضمین کنید. البته قطعاً رقم مورد نیاز برای این موضوع کمتر از سرمایه لازم برای برپایی یک کسب و کار است. در عین حال اما در نظر داشته باشید که ویزای کارآفرینی نیز خالی از مزیت نیست:

 * تفاوت موفقیت در پروژه استارتاپ و کار آفرینی کانادا: در حالی که اخذ ویزای استارت‌آپ کانادا در گرو موفقیت ایده شماست و این ایده باید توسط یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری تعیین شده مورد تأیید واقع شود، در بخش کارآفرینی همچین موضوعی وجود نداشته و به مجرد سلامت سرمایه‌گذاری و تأمین اعتبار آن، شما موفق به اخذ ویزا خواهید شد. این یعنی در کارآفرینی نیازی به داشتن ایده نوآورانه و تأیید آن از سوی شرکت‌های سختگیر سرمایه‌گذاری نیست. اما بسیار باید در راه اندازی و خرید بیزینس دقت داشته باشید که سرمایه خود را از دست ندهید. به طور مثال بیزینسی که در آستانه ورشکستی است را نخرید! (که اگر از موکلین ما باشید تمامی تحقیقات لازمه انجام شده و با این مشکل مواجه نخواهید شد)

 

مطللب پیشنهادیمهاجرت کانادا با ثبت شرکت

 

داشتن تجارب موفق در کانادا

 

داشتن یک تجارت موفق در کنار امکان زندگی آزادانه در کانادا، زدن دو نشان با یک تیر است

 

بین کارآفرینی کانادا و استارت آپ کانادا کدام بهتر است؟

 احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده که کار آفرینی بهتره یا استارت آپ ویزا؟ نمی توان عنوان کرد که کدام برنامه نسبت به دیگری برتری دارد. انتخاب صحیح یک برنامه مهاجرتی کانادا به بسیاری عوامل بستگی دارد که ارتباط مستقیم با شرایط متقاضی اقامت کانادا خواهد داشت، یعنی ممکن است شما با شرایط و توانایی هایی که دارید برای برنامه استارت آپ ویزا مناسب تر باشید و فرد دیگری برای برنامه کارآفرینی استانی مناسب تر باشد، پس در نتیجه بهتر است انتخاب راه مهاجرت را به شخصی که دانش و مجوز این کار را دارد بسپارید، حتی اگر خودتان می خواهید تمامی مراحل را انجام دهید؛ بهتر است قبل از انجام هر کاری، از دانش یک وکیل رسمی مهاجرت کانادا استفاده کنید.

 

مطلب پیشنهادی: خرید هتل در کانادا

 

 یک تذکر در مورد ویزای کارآفرینی کانادا

 آنچه که اغلب از آن تحت عنوان ویزای کارآفرینی نام برده می‌شود، با ابهامات زیادی روبرو بوده و این ناشی از بروز نبودن منابع اطلاعاتی برخی تیم‌های مهاجرتی و حقوقی غیر مجاز است. واقعیت این است که آنچه ویزای کارآفرینی یا همان (Entrepreneur Visa Program) نامیده می‌شود و یک برنامه کشوری برای اعطای ویزای با حداقل 300 هزار دلار کانادا بود، در حال حاضر اساساً جریان نداشته و از سال 2012 متوقف شده است. در حال حاضر تمام پلن‌های اعطای ویزا از طریق کارآفرینی کانادا، به شکل استانی پیگیری شده و همانطور که پیش‌تر در چند یادداشت به آن‌ها اشاره شده است، تابع شرایط مختلفی هستند. این شرایط در هر یک از استان‌های کشور کانادا متفاوت بوده و برای اخذ ویزای کارآفرینی در هر یک از این استان‌ها نیازمند حداقل سرمایه‌گذاری مختلفی هستید. پس در نظر داشته باشید که مقصود از اخذ ویزای کارآفرینی، دریافت این ویزا از طریق برنامه‌های مختلف استانی در کشور کاناداست و برنامه سراسری برای این کار وجود ندارد.

 

اگر استارت‌آپم شکست بخورد، چه بر سر استارت‌آپ ویزای کانادا خواهد آمد؟

با توجه به این‌که دریافت استارت‌آپ ویزای کانادا یکی از گزینه‌های مهاجرتی برای بسیاری از افراد است؛ ممکن است این نگرانی وجود داشته باشد که اگر استارت‌آپ شکست بخورد، شهروندی کانادا چه خواهد شد. دقت کنید که نرخ شکست استارت‌آپ‌ها به طور کلی بسیار بالاست و معمولا درصد بالایی از استارت‌آپ‌ها در 5 سال ابتداییِ فعالیت خود با شکست روبرو می‌شوند. علاوه بر این، بسیاری از استارت‌آپ‌ها حتی به سال اول فعالیت خود هم نمی‌رسند. با این وجود، درصد قابل‌توجهی از موفق‌ترین بیزینس‌های دنیا، مانند گوگل، اوبر، فیسبوک و...، ابتدا استارت‌آپ بوده‌اند.

خبر خوش این است که اگر بیزینس شما شکست بخورد، تاثیری روی اقامت دائم شما در کانادا نخواهد داشت. البته باید توجه کنید که معمولا استارت‌آپ‌هایی انتخاب می‌شوند که درصد موفقیت چشم‌گیری دارند.

 

چالش‌های استارت‌آپ ویزای کانادا

 

چه فاکتورهایی در انتخاب شدن استارت‌آپ‌ها تاثیر می‌گذارد؟

استارت‌آپ ویزای کانادا یکی از برنامه‌های بشدت پرطرفدار است و رقابت بالایی بر سر آن وجود دارد. فاکتورهای موثر در انتخاب شدن یک استارت‌آپ عموما موارد زیر هستند:

  1. ماهیت استارت‌آپ و ایده‌های نوآورانه‌ و اجراپذیر آن
  2. برنامه‌ی مالی/بیزینسی شما
  3. مزایای بیزینس شما در مقایسه با سایر داوطلبان دریافت اقامت کانادا با استارت‌آپ ویزا
  4. میزان هزینه‌ای که برای راه‌اندازی بیزینس به آن نیاز دارید و تطابق آن با ایده‌های نوآورانه‌ی شما
  5. زمان مورد نیاز برای گسترش بیزینس شما

دقت کنید که در فرآیند محک زدن استارت‌آپ شما، هیچ اصل و فاکتورِ واحدی وجود ندارد. به عبارت ساده‌تر، بسته به نوع بیزینسی که قصد راه‌اندازی آن را دارید، ممکن است فاکتورهای بیش‌تری هم در روند انتخاب استارت‌آپ، ملاک قرار بگیرند. فرشتگان سرمایه‌گذار و شتاب‌دهندگان،‌ به همراه تیم‌های حرفه‌ای، بیزینس‌ مدل شما را محک می‌زنند، آن را می‌سنجند و به طور کامل عملکرد شما را پیش‌بینی می‌کنند. منتورهای گوناگونی از حیطه‌ی کاری شما انتخاب شده و در روند محک‌زنی استارت‌آپ تان به کار گرفته می‌شوند. دقت کنید که عملکرد استارت‌آپ در تمام پروسه‌ی اجرایی آن زیر ذره‌بین خواهد بود.

 

مطالب پیشنهادی:

درباره ویزای کانادا

وکیل مهاجرت

> سرمایه گذاری در ساسکاچوان کانادا

> سرمایه گذاری در نیوبرانزویک کانادا

> سرمایه گذاری در ونکور کانادا

>  سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا

> کار آفرینان موفق کانادا

 

 

مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده،ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورت‌های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی توصیه می‌شود.
مدیریت و همکاران این مجموعه مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.

 

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما


سوالات متداول


کارآفرینی برای مهاجرت به کانادا بهتره یا استارتاپ؟

انتخاب درست برنامه مهاجرتی کانادا بسیار به شرایط متقاضی بستگی دارد، هیچ برنامه مهاجرتی نسبت به دیگری ارجعیت ندارد. برای برخی بهترین روش استارت آپ ویزای کاناداست، برای برخی بهترین روش کارآفرینی های استانی ست.

کارآفرینی سریعتر به اقامت کانادا میرسه یا ویزای استارتاپ؟

استارتاپ ویزا نسبت که کارآفرین سریعتر شما را به اقامت دائم کانادا می رساند، اما این موضوع نباید ملاکی برای انتخاب برنامه مهاجرتی باشد چون موارد بسیاری در شانس موفقت شما برای رسیدن به اقامت کانادا دخیل است.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


امیر :

سلام. من و همسرم در حال حاضر درگیر یک پروژه استارت اپی با هدف اجرای پروژه در کانادا هستیم. مسئله ای که برای ما وجود داره اینه که: 1- بین ویزای تحصیلی و ویزای استارتاپی برای رفتن به کانادا کدوم یکی کم ریسک تر و ارزان تر هست (با این فرض که هر دو ما امکان اپلای تحصیلی هم داریم) 2- بعد از گرفتن LOS از اسپانسرها چگونه و چقدر باید برای گرفتن ویزا استارتاپی و نهایتا PR روی پروژه وقت بگذاریم (داخل کانادا و خارج کانادا) منظورم اینه که ایا میشه در یک مقطعی پروژه استارتاپ را رها کرد و با PR کسب شده دنبال کار دیگه ای رفت؟

با درود 

ریسک پرونده بسته به شرایط شما بسیار متفاوت است، باید تمام شرایط پرونده ها بررسی شود.

مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت قانونی با مجوزها و وکیل رسمی

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

مجوزها و آدرس دفاتر:

- مجوز وزارت گردشگری ایران (بنام سالی گشت پارس به ش.ث: 461992)

- مجوز رسمی مشاور مهاجرت کانادا، دکتر شهروز بهرامی اصل: ICCRC :R527306 

- مجوز مرکز توسعه تجارت الکترونیک ایران (ای نماد) بنام ویزا724

- مجوز دفتر فعال حقوقی و مشاور املاک، در امارات (دبی) بنام الیزیاگروپ

 

دفتر ایران (تهران): 

تلفن‌های ثابت:

02122913141 02122223173 / 02122226298

 

پشتیبانی تلفن همراه، واتساپ و تلگرام:

09124644197 / 09961042050 

(شنبه تا چهارشنبه 10:00 الی 17:00 بوقت تهران) - (پنجشنبه: 10 الی 14:00)

 

آدرس: میرداماد؛ میدان مادر (محسنی)، برج بیژن، طبقه 7 واحد 6

* مراجعه حضوری فقط با رزرو وقت قبلی

(پاسخدهی تلفنی فقط: 10:00 الی 18:00 بوقت تهران )

(پشتیبانی پیام در واتساپ و تلگرام: 24 ساعته)


دفتر کانادا (تورنتو):

CANADA Office  :

17075 Leslie St, Unit 6, Newmarket, ON L3Y8E1 
Canada Toronto 

19055987474+ : Whatsapp & CALL

(مراجعه به دفاتر فقط با رزرو وقت قبلی)

 

دفتر امارات (دبی):

DUBAI Office  :

Dubai sheikh zayed road AlQuoz3 RAK bank Building office

 

اینماد ویزا724   RCIC

* ویزا724 مرکز تخصصی ویزا و مهاجرت

لینک های مهم: شرایط مهاجرت به کانادا / ویزا تحصیلی کانادا

سرمایه گذاری در کانادا / وکیل مهاجرت / ثبت شرکت دبی

شرایط و هزینه ویزای توریستی کانادا / ویزای کانادا / پاسپورت دومینیکا

مهاجرت به انگلیس / ویزای تحصیلی انگلیس / خرید ملک در دبی

استارتاپ کانادا / موسسه مهاجرتی / تورنتو / ونکوور

 

* اینستاگرام ویزا724: 

ایمیل : info[at]visa724.com

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.