ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


رضا حراز :

با سلام ممنون میشم اگه راهنماییم کنین . رضا 27 ساله از مشهد با مدرک فوق دیپلم عمران و مدرک جوشکاری زیر آب از موسسه اسوه تهران هستم.به نظر شما با این مدرک (غواصی صنعتی) میتونم ویزا کاری استرالیارو بگیرم و اینکه سابقه کاریم ندارم.

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

برای افزایش شانس موفقیت دریافت ویزای کار استرالیا  به حداقل ۳ سال سابقه کار با بیمه مرتبط و مدرک زبان احتیاج دارید

حمید :

همسر و دختر من از طریق ویزای دانش آموزی به کانادا رفتن، و من الان میخوام درخواست ویزای کانادا داشته باشم که بعدش بتونم از طریق خود اشتغالی هنرمندان برای اقامت اقدام کنم، اگر من در کانادا باشم شانس بیشتری برای دریافت اقامت دارم؟ چون ویزای من توریستی کانادا هستش اجازه کار ندارم، پرونده من توی کانادا بررسی میشه برای خود اشتغالی؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

داشتن ویزای توریستی کانادا امتیازی برای دریافت اقامت از طریق خود اشتغالی محسوب نمیگردد. پرونده مهاجرتی شما در خارج از کانادا بررسی خواهد شد.

احسان :

سلام. من از طریق یکی از دوستام توی کانادا بیزینس پلن نوشتیم و برای اقامت از طریق خود اشتغالی اقدام کردیم و فایل نامبر هم دریافت کردم اما ایمیل اومد که با درخواست ما موفقیت نشده چون پلن قوی ای ارائه ندادین! سوال من اینه الان میتونم تحصیلی اقدام کنم؟ یا باید یه بیزینس پلن دیگه بنویسم و دوباره از طریق خود اشتغالی اقدام کنم؟ شما میتونید به من کمک کنید در نوشتن بیزینس پلن و درخواست ویزای خود اشتغالی کانادا؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به دلیل رد درخواست اقامت کانادا شانس زیادی برای دریافت ویزای تحصیلی ندارید، با ارائه یک بیزینس پلن قوی میتوانید مجدد برای درخواست اقامت خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید.

امین شمس آبادی :

برای مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا باید مدرک زبان ارائه بدم؟ فرانسوی یا انگلیسی؟ امکان این وجود داره که دوره زبان رو در کانادا بگذرونم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله میتوانید در کلاسهای زبان کانادا نیز شرکت کنید اما برای اینکه شانس دریافت ویزا داشته باشید باید حداقل مدرک آیلتس 5 را ارائه دهید.

مستانه شاه وردی :

برای مهاجرت از طریق خود اشتغالی محدودیت سنی هم وجود داره؟ من ۴۷ سالمه اما 11 سال سابقه کار هنری دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که سابقه کار مرتبط داشته باشید خیر شرایط سنی شما امتیاز منفی نخواهد داشت.

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که سابقه کار مرتبط داشته باشید خیر شرایط سنی شما امتیاز منفی نخواهد داشت.

میلاد دوستی :

با عرض سلام، من به عنوان یک سرمایه گذار میتونم با شخص دیگه ای شریک بشم که سابقه مدیریت ورزشی داشته و هر دو از طریق خود اشتغالی ورزشکاران به کانادا مهاجرت کنیم؟ همراه با خانواده هامون؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

نه شراكتي نميشود براي خوداشتغالي اقدام کرد.
براي سرمايه گذاري امكانش هست به شرطي كه سهم شما بيشتر از از مقداري باشد كه براي سرمايه گذاري در آن استان تعيين شده.

باید شرایط شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد اما به طور کلی امکان پذیر است. میتوانید به فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

ابراهیم خوش نیت :

با سلام و خسته نباشید؟ بدون سابقه کاری درباره هنر و ورزش میشه برای خود اشتغالی کانادا اقدام کنیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

برای دریافت ویزای خوداشتغالی یا باید ثابت کنید از راه هنر یا ورزش کسب درآمد داشته اید، یا مقام ورزشی یا هنری داشته باشید. 

هادی همت :

ممنون از پاسخگویی دقیقترین، من یک باشگاه ورزشی در اراک دارم و حدود 11 سال هستش که تاسیس شده، تقریبا تمام رشته های رزمی هم در این باشگاه تدریس میشه، همچنین یک باشگاه بدنسازی دارم که ۳ ساله فعاله، با این مشخصات اقامت کانادا رو از طریق خود اشتغالی ورزشکاران میتونم اقدام کنم؟ به چقدر سرمایه نیاز دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

بله سوابق مدیریتی شما برای دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا مورد قبول است اما باید بیزینس پلن دقیقی برای مهاجرت به کانادا ارائه دهید. 

مهشید میثاقی : امکان این وجود داره که بصورت تحصیلی برم کانادا بعدش از طریق خود اشتغالی هنرمندان بتونم اقامت دائم کانادا بگیرم؟ از تحصیل انصراف بدم مشکلی برام پیش نمیاد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

در صورتی که شرایط دریافت اقامت از طریق خود اشتغالی کانادا را داشته باشید مشکلی نخواهید داشت، اما باید دلایل قانع کننده ای داشته باشید. 

حسین معراج :

من مقام اول کشوری توی کشتی آزاد دارم، و برای شهریور برای مسابقات جهانی اعزام میشم، میخواستم بپرسم مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی ورزشکاران شامل حال من میشه یا نه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

بله میتوانید ازین طریق برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید. 

الناز حمیدی :

سلام، من دارای 5 سال سابقه کار در نوازندگی گیتار هستم، و از این راه کسب درآمد داشته ام اما بصورت خصوصی، آیا شرایط اقامت خوداشتغالی کانادا رو دارم؟ تمکن مالی حدود 500 تومنم میتونم به سفارت ارائه بدم

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

در صورتی که بتوانید درآمد خود را حتی به صورت خصوصی در حیطه موسیقی اثبات نمایید با ارائه یک بیزینس پلن دقیق میتوانید برای خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید 

محمدعلی :

سلام، من محمد علی عباسی از موکلین شما هستم آیا امکان دارد که همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان درخواست اکسپرس اینتری هم داشته باشم؟ این کار نشون دهنده این نیست که قصد دارم در کانادا بمونم و به من ویزای تحصیلی ندن؟

مشاور مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

خیر، مشکلی نخواهید داشت، اقدام برای تکمیل پروفایل اکسپرس اینتری هیچ تناقضی با درخواست ویزای تحصیلی کانادا نخواهد داشت. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.