ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


ایمان قیاسی :

آیا میتوان از طریق ازدواج با یک بومی تنها در یکسال اقامت گرفت؟ و پس از جدا شدن اقامت را از دست نداد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

مدت زمان دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج در کشورهای مختلف متفاوت است و همچین زمان دریافت اقامت مشخص نیست. باید به آفیسرها ثابت شود که این ازدواج واقعی ایست و برای دریافت اقامت این ازدواج صورت نگرفته است.

شقایق شیرازی :

من تا حالا 3 بار از کانادا ریجکت شدم همه مدارکم کامله ولی هر بار درخواست میدم ریجکت میشم، برادر من اقامت کانادا داره و ساکن تورنتو. من آخرین بار ویزای تحصیلی درخواست دادم مدرک زبان هم دارم اما باز ریجکت شدم، لطفا منو راهنمایی کنید باید چکار کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

ریجکتی های کانادا به هیچ عنوان بی دلیل نمی باشید احتمال بسیار قوی خطایی در درخواست خود دارید که هر بار آن خطا را تکرار می کنید. و یا از دیدگاه آفیسر ها مدارک کافی ندارید و این مدارک از دیدگاه خود شما کامل است. باید مدارک و شرایط شما را بررسی کنیم. 

مهرداد حلاجی :

من برای اقامت خوداشتغالی کانادا اقدام کردم همزمان هم میتونم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم؟ چون فایل نامبر من هنوز نیومده؟ و اینکه من هنوز نتونستم مدرک زبانم رو بگیرم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله میتوانید درخواست ویزای تحصیلی داشته باشید. دقت داشته باشید بدون ارائه مدرک زبان و بیزینس پلن قوی شانس بالایی برای دریافت اقامت خود اشتغالی نخواهید داشت.

سجاد رضایی :

من قبلا به صورت حضوری با یکی از مشاوران شما مشاوره شدم، به من گفتن که خودم شرایط دریافت ویزای تحصیلی ندارم اما همسرم شرایطش رو داره، اگر همسر من ویزای تحصیلی بگیره من اجازه کار توی کانادا دارم؟

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله با دریافت ویزای تحصیلی برای متقاضی، همسر ایشان میتواند ویزای کار فول تایم کانادا دریافت کرده و در کانادا مشغول به کار شود.

محسن مرادی :

من از دانشگاه ملی کلگری پذیرش دارم میخوام برای ویزا اقدام کنم، بدون مدرک زبان به من پذیرش دادن، آیا شانس دریافت ویزای کانادا بدون مدرک زبان دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله میتوانید برای ویزای تحصیلی درخواست دهید اما باید مدارک کاملی ارائه دهید که نشان دهنده این باشد که از پس هزینه های خود در کانادا بر می آیید و اینکه پس از تحصیل به کشور خود بر میگردید و قصد پناهندگی در کانادا را ندارید.

مصطفی مبانی :

سلام و خسته نباشید از توضیحات کاملتون به سوالات، سوال من اینه که بدون مدرک زبان میتونم از کالج ها و دانشگاه های معتبر کانادا پذیرش بگیرم؟ چون شنیدم خیلی دارن ریجکت میکنن

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله بدون داشتن مدرک زبان میتوانید از دانشگاهها و ومراکز آموزشی معتبر کانادا پذیرش دریافت نمایید اما باید توجه داشته باشید این پذیرش شما مشروط به یادگیری زبان در کشور کانادا می باشد. و برای افزایش شانس دریافت ویزا باید مدارک کاملی به سفارت ارائه دهید و دلیل اصلی شما از تحصیل در کانادا کاملا مشخص شود.

اردلان ایرانی :

من پارسال درخواست ویزای توریستی کانادا داشتم که به دلیل نداشتن تراول هیستوری ریجکت شدم، بعد از این ریجکتی میتونم امسال درخواست ویزای تحصیلی بدم؟ ۲ تا سفر شینگن هم رفتم اما مدرک زبان ندارم

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله میتوانید مجدد درخواست داشته باشید اما صرفا داشتن ویزای شینگن ملاکی برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا نمی باشد. و شرایط دیگه ی شما باید بررسی گردد.

سارا مقدم : بدون مدرک زبان اگر مدارک دیگه کامل باشه میشه برای ویزای تحصیلی کانادا درخواست بدیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر شرایط دریافت ویزا را داشته باشید بله ، بدون مدرک زبان نیز میتوانید ویزای تحصیلی کانادا دریافت نمایید.

حمید :

تحصیل در کانادا منجر به اقامت میشه یا باید از طریق خود اشتغالی یا ویزای توریستی اقدام کنیم که به اقامت برسه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

هر روش مهاجرتی متفاوت از روشهای دیگر است، باید مدارک و شرایط شما بررسی شود تا بهترین راه برای مهاجرت را انتخاب نماییم. 

ریجکتی ویزا :

سلام، من دیروز یه ایمیل گرفتم که ویزای تحصیلی کانادام ریجکت شده، و دلیل آفیسر عدم اطمینان از بازگشت هستش، من الان میتونم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم؟ شما میتونید برای من اقدام کنین؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله امکان پذیر است، اما یابد علت ریجکتی شما دقیق تر بررسی گردد. تا برای درخواست مجدد ویزای تحصیلی شانس بالاتری داشته باشید.

حسین خسروی :

هزینه های تحصیل در کانادا در رشته مهندسی کامپیوتر رو بفرمایید و هزینه های زندگی در شهرهای مختلف کانادا در یک سوئیت معمولی رو بفرمایید؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

با مراجعه به صفحه هزینه زندگی و تحصیل در کانادا میتوانید پاسخ خود را بیابید.

Fa :

سلام و با تشكر از اينكه به سوالهامون با دقت و حوصله جواب ميديد. من بعد از كورس زبان رشته Business Administration accounting دوره سه ساله Certificateخواهم خوند. * اول براي خودم و پسرم ميخوام درخواست بدم(بدون همسرم)،آيا بازهم لازمه ترجمه سند ازدواجم رو تو سايت آپلود كنم؟ * در رزومه كاري كه مي نويسم، معيار واريز بيمه رو قرار بدم(چون بعضي جاهايي كه كار كردم ٥-٦ ماه اول رو بيمه نريختن برام، تاريخ واقعي رو بنويسم يا فقط اونايي كه طبق بيمه هستش؟) * در مورد گواهي اشتغال، من در حال حاضر تو مخابرات شاغل هستم و هنوز درخواست مرخصي ندادم، اگه الان مدارك اشتغال رو آپلود كنم و بعد صدور ويزا، درخواست مرخصي بدم مشكلي پيش مياد؟ * اگه از طرف مخابرات يه تقديرنامه داشته باشم كه رضايت از كارم رو اعلام ميكنه تاثير مثبتي تو صدور ويزا داره؟ تقديرنامه تو چه فرمتي باشه بهتره؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

دقت داشته باشید که احتمال ریجکتی در خواست ویزای تحصیلی برای مقطع تحصیلی زبان آموزی بسیار زیاد است، در صورت امکان مدرک زبان خود را در کشور مبدا دریافت نمایید و سپس برای یک رشته تحصیلی مرتبط با تحصیلات قبلی یا شغل خود انتخاب نمایید.

- در انتخاب رشته و موسسه آموزشی خود بسیار دقیق باشید.

- برگه مرخصی را جز مدارک باید برای سفارت ارسال نمایید. 

- تقدیر نامه تاثیر منفی یا مثبتی در پرونده تحصیلی شما نخواهد داشت. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.