ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


مازیار شفیعی :

با سلام .. کدام رشته های کامپیوتری نیاز به دوره اموزشی در کانادا دارند معماری کامپیوتر، مهندسی نرم‌افزار، هوش مصنوعی و الگوریتم و محاسبات ، توسعه دهنده وب و...؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

تمامی رشته هایی که اعلام فرمودین نیاز به گذراندن دوره آموزشی در کانادا که بتوانید وارد بازار کار کانادا شوید.

Elham Shahbazee :

سلام با توجه به اینکه من 40 سال سن دارم و گپ تحصیلی بالا ... بدون مدرک زبان می تونم پذیرش تحصیلی بگیرم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

در صورتی که مدارک شغلی معتبر با تحصیلات خود داشته باشید بله امکان پذیر است.

Milad :

سلام برای آمریکا اقدام نمیکنین؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

به صفحه ویزای تحصیلی آمریکا مراجعه فرمایید.

مهدی فلاح نژاد :

سلام . آیا فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد در رشته کامپیوتر میتونند بدون فاند ویزای تحصیلی بگیرند ؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله امکان پذیر است.

مدرک رستمی پور :

با سلام من دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس برق قدرت با ده سال سابقه کار مرتبط با بیمه دارم ومیخام برای کشور انگلیس ویزای کار بگیرم وبانجا بروم امکان پذیر هست؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل فرمایید.

مهدی رعیتی :

هنرمند نقاش حرفه ای هستم با رزومه بالا و بچه 11 ساله هم دارم، میخام برم کانادا بهترین راه

مشاور مهاجرت و ویزا:

شاید برنامه خود اشتغالی کانادا برای مهاجرت شما مناسب باشد. برای بررسی دقیق تر شرایط میتوانید فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

مريم منصوري :

سلام خسته نباشيد دختر من به همراه چند نفر ديگه از دانشجوها براي بازديد از يك نمايشگاه ميخوان اواخر شهريور به پاريس سفر كنن ميخواستم بدونم من به عنوان ولي ميتونم تمكن مالي از بانك براش بگيرم ؟و يه عنوان بر عهده گيرنده هزينه ها مدرك ديگه اي هم بايد ارائه بدم ؟مثلا ايا بايد شناسنامه يا نامه ضمانتي هم به دارلترجمه بايد بدم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

خیر تمکن مالی در حساب بانکی ایشان ملاک در نظر گرفته می شود.

Mary :

با سلام من متقاضی ویزای تحصیلی برای دختر 9 ساله ام هستم .و میخواستم بدونم وقتی به عنوان همراه و با ویزای توریستی وارد کانادا بشم از جه طریق میتونم اقامت کانادا رو بگیرم .در ضمن از طریق سرمایه گذاری نمیتونم . تقریبا 42 ساله هستم و لیسانس دبیری زبان انگلیسی .اگر میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاور مهاجرت و ویزا:

روشهای بسیاری برای تغییر status در کانادا وجود دارد که میتوان به گرفتن جاب آفر یا درخواست ویزای تحصیلی خودتان و یا ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری اشاره کرد.

الهه خسروی :

سلام ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله در برخی از رشته ها و شرایط که صدور ویزا را به خطر نیاندازد ممکن است.

سمیه نیتی :

سلام .36ساله هستم دو فرزند دارم .آخرین مدرک تحصیلی لیسانس مهندسی پزشکی هست .برای ادامه تحصیل در رشته دندانپزشکی یا دنتال هایجین کانادا میخواهم اقدام کنم .تمکن مالی تا 8میلیارد دارم لطفا زودتر جواب بدید سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا:

می توانید ثبت نام در دانشگاههای معتبر کانادا داشته باشید و خانواده خود را نیز همراه داشته باشید.

عدنان ناظمی :

در مورد ویزای پزشکی آلمان شما خدمات دارید یا میتونید راهنمایی کنید ؟؟؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله، عموما اگر دلیل سفر شما به آلمان پزشکی باشد وقت سفارت نیز vip خواهد بود.

آیدا سجادی :

بعد از انجام انگشت نگاری متن زیر ارسال گردیده است your action is required لطفا بفرمایید چه معنی می دهد

مشاور مهاجرت و ویزا:

لطفا متن ایمیل را عنوان بفرمایید؟

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.