ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


tahereh mohammadi :

طریقه دریافت ویزای کار با رشته تحصیلی گفتار درمانی

tahereh mohammadi :

اینجانب قصد مهاجرات به کانادا از طریق کار و یا تحصیل را دارم. با سابقه کاری 8 سال گفتار درمانی و 2 سال تحقیق و 32 سال دارم دارای پروانه مطب شخصی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید تا شرایط شما بررسی گردد و نتیجه ارزیابی از طریق ایمیل ارسال خواهد شد.

ساراحیدری :

سلام خسته نباشید من کارشناس پرستاری با 8 سال سابقه هستم میخواستم یک وقت مشاوره حضوری داشته باشم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

سعید :

سلام میخواستم بدونم اگر ما همزمان برای چند کشور شنگن و یا غیر شنگن اقدام بکنیم منظورم اپلای و تحصیلی هست و برای سفارت وقت بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا اگه از یک کشور شنگن ویزامون رد بشه میتونیم با نامه دانشگاه برای یه کشور شنگن دیگه در همون تاریخ ها اقدام کرد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر که وقت سفارت ها تداخل نداشته باشند مشکلی نخواهید داشت اما ترجیحا از یک سفارت درخواست ویزای شینگن داشته باشید.

محمد بهرامی :

ویزا دو ساله مولتی انگلیس میخواهم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به قسمت فرم های ارزیابی رایگان مراجعه نمایید تا شرایط شما بررسی گردد

 

محبوبه :

سلام وخسته نباشید ممنون از سایت خوبتون وپاسخ گویی سریع پشتیانی سایت ... من 28 سالمه برق خوندم دوره فشرده زبانو گذروندم میخوام از طریق تحصیلی اقدام کنم ..یه بار ازمون دادم ولی قبول نشدم میخوام ببینم بهترین راه برای مهاجرت چیه دیگه توان خوندن درسم وامتحان ندارم .

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

شاید در برنامه خود اشتغالی کانادا بتوانید وارد کانادا شده و بیزینس خود را راه اندازی نمایید. اما تحصیل در کانادا حتی بدون داشتن مدرک زبان راه کوتاهی برای دریافت اقامت دائم کانادا و نکاتی که باید درباره ی آن بدانید" href="https://visa724.com/ویزا/کانادا/ویزای-کانادا-اقامت-دائم">اقامت دائم کانادا محسوب میگردد.

نیلوفر :

سلام من دیپلم هنر دارم وبعد مدرسه دوره ارایشگری حرفه ای گذروندم مدرک زبانم ندارم ولی مدرک مختلف ارایشگری دارم راهنماییم کنید لطفا

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا" href="https://visa724.com/ویزا/کانادا/پذیرش-و-ویزای-تحصیلی-کانادا-بدون-مدرک-زبان-و-بدون-شینگن-بصورت-تضمینی">ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان در صورتی که شغل مرتبط با تحصیلات خود داشته اید و میتوانید هزینه های تحصیل خود را در کانادا پرداخت نمایید، شانس بالایی برای دریافت ویزا خواهید داشت.

محمد حسین :

باسلام من بازنشسته بانک هستم دوفرزند دارم وهمسرم استاد دانشگاه میباشد چگونه میتوانم برای اخذ ویزا کانادا اقدام کنم.باتشکر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا برای بررسی دریافت ویزای کانادا اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید. از طریق ایمیل نتیجه ارزیابی ویزا ارسال خواهد شد.

امین :

من سال 90 مدرک فوق لیسانس زبان انگلیس گرفتم ومجردم واز نظر فنی هم مکانیک خودرو رو یاد گرفتم میخوام برای کانادا اقدام کنم لطفا مراحل وراهنماییم کنیدایا مدرک من اونجا ارزش داره یا از لحاظ فنی باید اقدام کنم مرسی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای دریافت اقامت دائم کانادا و نکاتی که باید درباره ی آن بدانید" href="https://visa724.com/ویزا/کانادا/ویزای-کانادا-اقامت-دائم">اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل باید دوره های آموزشی در کانادا را طی نمایید سپس مشغول به کار شده و درخواست اقامت دائم نمایید.

کامران :

سلام. من مهاجرت به روش start up را اقدام کرده ام. در مرحله (انتظار) دریافت ویزای مالتیپل هستم. با توجه به اینکه به من قول داده شده PR حدود 15 ماه بعد صادر می گردد خواستم بدانم ایا امکان دارد زمانی که برای گذراندن دوره 2 هفته ای آموزش به کانادا سفر می کنم (حدود ماه AUG) در ان کشور بمانم (بصورت توریست با خروج و ورود در هر 6 ماه). البته در واقع می خواهم بدانم آیا در روند اخذ PR از روشی که برای مهاجرت اقدام کرده ام مشکل ایجاد می شود؟ واضح تر بگویم آیا خروج از کانادا که بعد از حضور در دوره آموزشی 2 هفته ای الزامی است؟ با تشکر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید شرایط استارت آپی که معرفی کرده اید به صورت دقیق بررسی گردد. و شرط حضور قطعا در کانادا خواهید داشت و دریافت اقامت دائم کانادا یا همان pr بسیار به بیزینس پلن شما بستگی دارد.

المیرا :

با سلام. بنده اگر سه ماه و 8 روز بعد صدور ویزای تحصیلی و هفت روز قبل شروع ترم وارد کانادا شم ایا در گرفتن استادی پرمیت در فرودگاه مشکلی پیش میاد برام؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

خیر مشکلی نخواهید داشت.

آذین آل محمد :

با سلام، من سال 2017 از سفارت کانادا ریجکت شدم (گفتند به علت کافی نبودن مدارک دال بر برگشت)بدون دعوتنامه اقدام کرده بودم، الان باز هم میخوام اقدام کنم البته با دعوتنامه ، در این فاصله هم 3 تا ویزا شنگن گرفتم خواستم بدونم احتمال دریافت ویزا دارم ؟و اصلا" اقدام بکنم؟البته من از سفارت انگلیس در سال 2011 ریجکتی داشتم؛ولی ویزای استرالیا دارم در سال 2010

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به دلیل سابقه یک بار ریجکتی ویزای کانادا در پرونده ریسک دریافت ویزا افزایش پیدا کرده است. اما با دریافت شینگن و دعوتنامه معتبر شانس دریافت ویزا بسیار بالا خواهد رفت. دقت داشته باشید که از دعوتنامه دارای اعتباز استفاده نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 4168373753+ (واتساپ) پاسخگویی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 4168373753+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا

ایران - تهران: خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.
 02122609221 (خط ویژه)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Ca

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.