ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


حامد :

سلام من 36 سال دارم و مجرد هستم ، تحصیلات و شغلم در رشته کامپیوتر است با توجه به این که یک حکم قهرمانی (مقام سوم کشوری) در رشته دوچرخه سواری به تاریخ 1393 و یک مدرک مربیگری به تاریخ 1394 دارم و در 3 سال گذشته در کنار کار اداری (کارشناس IT)، کار مربیگری خصوصی (شاگرد خصوصی) داشتم ، آیا امکان اقدام برای مهاجرت از طریق ورزشکار-مربی وجود دارد؟ ضمنا در حال حاضر توانایی اخذ مدرک آیلتس با میانگین 6 تا 6.5 رو دارم. با تشکر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله شما میتوانید از طریق اقامت خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید. درصورتی که بیزینس پلن قوی ای ارائه دهید میتوانید برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید. همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان یا رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

ROSA :

با سلام من ایران هستم و همسرم شهروند آمریکا. واسم درخواست داد و من ۶ماه پیش رفتم سفارت آمریکا واسه مصاحبه اما هنوز خبری از ویزام نشده. همسرم شهروندی کانادا رو هم داره اما خیلی ساله از کانادا اومده بیرون. آیا میتونم واسه ویزای کانادا اقدام کنم؟ حداقل اونجا میتونم به همسرم نزدیکتر بشم تا زمانیکه ویزای امریکام صادر بشه ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

ایشان باید ساکن کانادا باشند تا بتوانند برای شما دعوتنامه ارسال کنند. البته اگر خود شما شرایط دریافت ویزا داشته باشید میتوانید به صورت مستقل درخواست ویزای کانادا داشته باشید.

Golrouhani :

با سلام. من حدود ۶سال پیش درخواست ویزا انگلیس در ترکیه ریجکت شود. من الان در مکزیک زندگی می‌کنم و اقامت ازدواجی دارم در پاسپورت ایرانی و در پاسپورت محل اقامت مکزیک نوشته شده آیا الان می‌توانم درخواست ویزا بدم و چقدر شانس گرفتن ویزای انگلیس را دارم. من برادرم ۱۹ سال در انگلیس زندگی می‌کنه و شهروندی داره آیا با دعوت نامه اقدام کنم یا بدون کمک برادرم. لطفا من را راهنمایی کنین. مرسی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

دعوتنامه برادر شما که سیتیزن است میتواند در دریافت ویزای شما تاثیرگذار باشد اما دعوتنامه تنها ملاک دریافت ویزا نیست، مدارک و شرایط شما باید توسط کارشناسان ما مورد بررسی دقیقتری قرار گیرد. میتوانید به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

سهیل :

سلام وقت بخیر، میخواستم در مورد تبدیل ویزای توریستی انگلستان به ویزای کار بدونم، هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

ویزای توریستی به ویزای دیگری تبدیل نمیشود. یکی کارفرمایان انگلستان باید شما را به عنوان نیروی کار متخصص درخواست دهد تا بتوانید ویزای کار دریافت نمایید. میتوانید با رفتن به انگلستان با کارفرمایان انگلیسی مذاکره کرده که شما را به عنوان نیروی کار جذب کنن.

رادان :

سلام خسته نباشيد .من خواستم بدونم كاراي خانومم رو براي ويزاي ازدواج اقدام كردم نميدونم چقدر طول ميكشه تا جواب بدن خواستم بدونم اگر لطف كنيد بهم بگيد زمان چقدر طول ميكشه ممنون ميشم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

معمولا پروسه الحاق به خانواده در انگلستان کمتر از یک سال زمان بر خواهد بود.

سامی :

سلام جهت تقویت پروسه اخذ ویزا، به دعوتنامه معتبر نیاز دارم، سایر مدارکم کامل و متقن است. لطفا هزینه دعوتنامه و نحوه استعلام اعتبار آنرا بفرمایید متشکرم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

تمامی دعوتنامه ها بیزینس نامبر داشته و قابل پیگیری می باشند. دعوتنامه به تنهایی در اختیار گذاشته نخواهد و مدارک کامل شما باید بررسی گردد.

Babak :

سلام من دارای لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه سراسری با معدل ۱۲.۸ هستم و فوق لیسانس زلزله از دانشگاه ازاد.و دارای ایلتس اکادمیک ۷ و تسلط جزی زبان فرانسه دارم.سنم هم ۲۷ سال است.سابقه کار مرتبط دارم و همچنین مدرک نظام مهندسی و چند سرتیفیکیت.ایا میتوانم پذیرش تحصلی کاندا بگیرم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله در صورتی که در انتخاب مرکز آموزشی خود دقت کافی داشته باشید و بتوانید اثبات کنید که از پس هزینه های زندگی و تحصیل خود در کانادا بر میایید مشکلی نخواهید داشت.

مریم :

سلام. ممنون از اطلاعات خوبی که ارائه میدین. من برای فرصت مطالعاتی تایید یه دانشگاه در انگلیس رو گرفتم و به من گفتن مدارک برای دریافت ویزای نوع 5 ارائه بدم. آیا برای گرفتن ویزای نوع 5 انگلیس باید آیلتس داشت؟ اگه من با حمایت این دانشگاه ویزای نوع 5 رو بگیرم با این ویزا میتونم جای دیگه ای به غیر از اون دانشگاه (به صورت پاره وقت و حداکثر هفته ای 20 ساعت طبق قانون ویزای نوع 5) کار کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله باید برای دریافت ویزای T5 انگلستان مدرک زبان ارائه دهید و اجازه فعالیت 20 ساعت در هفته را خواهید داشت.

S :

با سلام ، ما براي ويزاي توريستي ايتاليا اقدام كرديم ،من و همسرم با دو فرزند زير ٥ سال ، همسرم سه سال ويزاي مولتي آلمان داشته و الان درخواست ويزاي توريستي ١٥ روزه رم و ميلان داديم از اونجايي كن جديدا تمام ويزاهاي خانوادگي رو ريجكت ميكنن چقدر احتمال ويزا هست؟؟؟ ميشه كمكم كنين ؟؟؟ گردش مالي همسرم بسيار خوب و ٢ سند هم داريم و روزنامه رسمي

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

تمام ویزاهای خانوادگی که مدارک جعلی ارائه میدهند یا شرایطش را ندارند ریجکت میشود نه خانواده هایی که شرایط دریافت ویزای شینگن را دارند.

به احتمال قوی با درخواست ویزای شما در صورتی که آیتینری سفر مناسب ارائه دهید موافقت شود.

سروه :

با سلام و خسته نباشی لطفا بفرمایید چه مدت طول میکشد تا جواب درخواست ویزای پنج ساله داده بشه.من الان حدود ۲۰ روز از درخواستمون گذشته و خیلی استرس دارم ،شما با توجه به سابقه کاریتون معمولا کیس هایی که جواب ردی میگیرن بعد چن روز جوابشون میرسه.از وقتی که گذاشتید ممنون و سپاسگزارم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

زمان پاسخ گویی به درخواست ویزای کانادا مشخص نیست اما عموما زیر 6 هفته پاسخ خواهند داد، بستگی به تعداد درخواست ها در زمان درخواست شما دارد.

فروزان :

من برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرده ام و الان از من درخواست رزومه کامل تحصیلی و کاری شده با وجود اینکه من رزومه ارسال کرده بودم. آیا در این زمینه مشاوره دارید و میتونید من را در نوشتن رزومه عالی کمک‌ کنید؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

بله میتوانید با دفاتر ما در تماس باشید، شما را راهنمایی خواهند کرد.

امین :

سلام خسته نباشید همسر من دارای مدرک دیپلم بهیاری هست و حدود 7/8 سال سابقه کار در بیمارستان داره،خودمم مدرک کارشناسی شهرسازی دارم ولی هیچ کدوممنون مدرک ایلتس نداریم ایا میشه برای ویزای کاری اقدام کنیم؟؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

بدون مدرک زبان نمیتوان برای ویزای کار اقدام کرد. باید دوره آموزشی حداقل 1 ساله را در کشور مقصد بگذرانید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.