ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کره جنوبی

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک : اصل پاس،دوقطعه عکس 4*3 ،ترجمه شناسنامه ،مدارک شغلی،گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30میلیون به بالا ،ضمانت برگشت

توضیحات :

در حال حاضر برای درخواست ویزای کره جنوبی اقدامی انجام نمی پذیرد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

30 روز

مدت اعتبار

3 ماه

مدت اخذ ویزا

15 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


재시민 : سلام خواستم ببینم اگر من ۱ بار ویزا رو گرفتم و وقتش تموم شد کسی داخل ایران میتونه بدون حضور خودم برام تمدیدش کنه یا حتما باید خودمم باشم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

خیر، برای تمدید ویزا حضور خود شما الزامی ست.

Zara : سلام. برای شرکت در یک کنفرانس یک هفته ای در کره جنوبی میخوام ویزای کنفرانس بگیرم که با ویزای توریستی فرق داره. اسپانسر هزینه های سفر خود برگزار کننده کنفرانس هست.میخواستم ببینم با دعوت نامه اونا و اپانسرینگ دیگه لازم نیس من پرینت بانکی ارایه بدم؟ اگر لازمه مبلغش در حدود بیست میلیون باشه کافیه؟ یا ریجکت میشم؟

با سلام و احترام 

باید مدارک خودتون رو هم به سفارت کره جنوبی ارائه دهید

مبینا غلامرضایی : برای افراد زیر 18 سال برای ویزا به جای مدارک شغلی مدارک تحصیلی لازم است؟

با سلام و احترام

مدارک تحصیلی و مدارک سرپرست مورد نیاز است.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.