ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کره جنوبی

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک : اصل پاس،دوقطعه عکس 4*3 ،ترجمه شناسنامه ،مدارک شغلی،گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30میلیون به بالا ،ضمانت برگشت

توضیحات :

1) مبلغ فوق 50% کل هزینه ویزا می‌باشد و 50% باقی مانده زمان تحویل ویزا از مسافر دریافت میگردد.

2) هم وطن گرامی، با مراجعه به بخش "پرسش و پاسخ" در انتهای همین صفحه می‌توانید سوالات و نظرات خود را با ما در میان گذاشته، تا در کمترین زمان پاسخگوی شما باشیم.

3) هزینه پست ارسال مدارک رایگان می‌باشد.

 

 

 

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی 

اقامت دائم 

اقامت سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت 

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا یا اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

ویزای تایوان تجاری فوری

مراحل دریافت پاسپورت

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

30 روز

مدت اعتبار

3 ماه

مدت اخذ ویزا

15 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


재시민 : سلام خواستم ببینم اگر من ۱ بار ویزا رو گرفتم و وقتش تموم شد کسی داخل ایران میتونه بدون حضور خودم برام تمدیدش کنه یا حتما باید خودمم باشم؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

خیر، برای تمدید ویزا حضور خود شما الزامی ست.

Zara : سلام. برای شرکت در یک کنفرانس یک هفته ای در کره جنوبی میخوام ویزای کنفرانس بگیرم که با ویزای توریستی فرق داره. اسپانسر هزینه های سفر خود برگزار کننده کنفرانس هست.میخواستم ببینم با دعوت نامه اونا و اپانسرینگ دیگه لازم نیس من پرینت بانکی ارایه بدم؟ اگر لازمه مبلغش در حدود بیست میلیون باشه کافیه؟ یا ریجکت میشم؟

با سلام و احترام 

باید مدارک خودتون رو هم به سفارت کره جنوبی ارائه دهید

مبینا غلامرضایی : برای افراد زیر 18 سال برای ویزا به جای مدارک شغلی مدارک تحصیلی لازم است؟

با سلام و احترام

مدارک تحصیلی و مدارک سرپرست مورد نیاز است.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609232+ (ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

موسسه کاریابی بین المللی ایران و موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد ۳

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st Unit 209 Orlando Florida  Zip Code:

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.