ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کره جنوبی

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

اصل پاس،دوقطعه عکس 4*3 ،ترجمه شناسنامه ،مدارک شغلی،گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30میلیون به بالا ،ضمانت برگشت

توضیحات :

 

در حال حاظر هیچگونه فعالیتی در خصوص ویزای کره جنوبی نداریم.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران و وکلای ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

30 روز

مدت اعتبار

3 ماه

مدت اخذ ویزا

15 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


재시민 : سلام خواستم ببینم اگر من ۱ بار ویزا رو گرفتم و وقتش تموم شد کسی داخل ایران میتونه بدون حضور خودم برام تمدیدش کنه یا حتما باید خودمم باشم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

خیر، برای تمدید ویزا حضور خود شما الزامی ست.

Zara : سلام. برای شرکت در یک کنفرانس یک هفته ای در کره جنوبی میخوام ویزای کنفرانس بگیرم که با ویزای توریستی فرق داره. اسپانسر هزینه های سفر خود برگزار کننده کنفرانس هست.میخواستم ببینم با دعوت نامه اونا و اپانسرینگ دیگه لازم نیس من پرینت بانکی ارایه بدم؟ اگر لازمه مبلغش در حدود بیست میلیون باشه کافیه؟ یا ریجکت میشم؟

با سلام و احترام 

باید مدارک خودتون رو هم به سفارت کره جنوبی ارائه دهید

مبینا غلامرضایی : برای افراد زیر 18 سال برای ویزا به جای مدارک شغلی مدارک تحصیلی لازم است؟

با سلام و احترام

مدارک تحصیلی و مدارک سرپرست مورد نیاز است.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

 

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

02182802280 (از ساعت 17:00 الی 02:00 - 20 خط ویژه)

تماس با واتساپ کانادا:

0014168905972 (از ساعت 17:00 الی 02:00)

واتساپ ایران: (فقط جهت ارسال پیغام متنی)

09124644197 (از ساعت 10:00 الی 18:00)

 

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.