ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کره جنوبی توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کره جنوبی

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک : اصل پاس،دوقطعه عکس 4*3 ،ترجمه شناسنامه ،مدارک شغلی،گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30میلیون به بالا ،ضمانت برگشت

توضیحات :

در حال حاضر برای درخواست ویزای کره جنوبی اقدامی انجام نمی پذیرد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

30 روز

مدت اعتبار

3 ماه

مدت اخذ ویزا

15 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


재시민 : سلام خواستم ببینم اگر من ۱ بار ویزا رو گرفتم و وقتش تموم شد کسی داخل ایران میتونه بدون حضور خودم برام تمدیدش کنه یا حتما باید خودمم باشم؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

خیر، برای تمدید ویزا حضور خود شما الزامی ست.

Zara : سلام. برای شرکت در یک کنفرانس یک هفته ای در کره جنوبی میخوام ویزای کنفرانس بگیرم که با ویزای توریستی فرق داره. اسپانسر هزینه های سفر خود برگزار کننده کنفرانس هست.میخواستم ببینم با دعوت نامه اونا و اپانسرینگ دیگه لازم نیس من پرینت بانکی ارایه بدم؟ اگر لازمه مبلغش در حدود بیست میلیون باشه کافیه؟ یا ریجکت میشم؟

با سلام و احترام 

باید مدارک خودتون رو هم به سفارت کره جنوبی ارائه دهید

مبینا غلامرضایی : برای افراد زیر 18 سال برای ویزا به جای مدارک شغلی مدارک تحصیلی لازم است؟

با سلام و احترام

مدارک تحصیلی و مدارک سرپرست مورد نیاز است.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.