ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

 یک قطعه عکس جدید  ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید.

 ترجمه شناسنامه.

 ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .

در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

 تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

 مدارک مالی:

 شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی  با مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و پرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

 ترجمه اسناد ملکی.

 مدارک شغلی:

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

 مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate)  یا کارت اقامت(PR Card)  از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیNotice of) (Assessment  و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

 در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

 ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

 کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و به تایید دادگستری برسند.

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا و اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

60 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


منصوره حقیقی :

سلام،خواهر بنده سه ساله که در کانادا زندگی میکنه.پدرم فوت شده و پارسال برای مادر و برادرم (مجرد)دعوتنامه فرستاد و اونها ویزای 5 ساله گرفتن.مادرم بعد سه ماه برگشت ولی برادرم 6 ماه رو موند و درپایان 6 ماه از کانادا خارج شدن و درخواست ویزای دانشجویی دادن که قبول شد و الان در حال تحصیل در کالج هستن.من متاهلم و امسال خواهرم برام دعوتنامه فرستاد و به خاطر زایمان فرزند دومش من درخواست دادم که ویزا بگیرم البته بدون همسرم.تمام مدارکی هم که لازم بود از جمله 3 دانگ خانه(3 دانگ دیگر به نام همسرم هست)گردش مالی 4 ماه آخر با باقیمانده 280 میلیون تومان.هفت سال سابقه بیمه و نامه اشتغال به کار و قبول مرخصی دوماهه به همراه همه مدارک اثبات خویشاوندی و نامه کار خواهر و شوهر خواهرم رو فرستاد ولی ریجکت شدم.در نامه ریجکتی ذکر شده که به ما ثابت نشده شما برمیگردید.وضعیت مالی به ما ثابت نشده تراول هیستوری نیز اعلام شده.من طی 4 سال گذشته اگرچه ویزای شینگن نداشتم ولی سفر به ترکیه گرجستان مالزی داشتم.میخواستم ببینم مدارک من واقعا نقصی داشته آیا تمکن مالی کافی نبوده واقعا؟؟؟چیکار باید کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

مدارک شما کامل بوده اما داشتن ویزای شینگن در پرونده اخذ ویزای کانادا بسیار تاثیر گذار است. همچنین شما به درلیل ریجکتی کانادا میتوانید با ووکلای موسسه مشاوره داشته و اقدام به رفع ریجکتی و درخواست مجدد ویزای کانادا داشته باشید. 

معصومه :

من میخوام با پسر و فرزندم برای توریستی برای کانادا اقدام کنم همسرم کارمند رسمیه بازم وثیقه توی بانک باید بزارم.

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

وثیقه بانکی جز قوانین سفارت کانادا نمی باشد برای درخواست ویزا کانادا نیازی به وثیقه بانکی نخواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

آرمان رستگار : سلام و درود خواستم بگم بنده ۷۵ روز پیش برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم و بعد از ۶۲ روز یک ایمیل برای من ارسال شد که شما در مرحله بک گراند چک قرار گرفتین آیا ای مرحله آخر است ؟ و چند ٪ امکان ویزا شدن من هستش ؟ لطفا ٪ اعلام کنین ممنون

با سلام و احترام.

این مرحله برای تایید مدارکتون هستش.

اگر 2 ویزای شینگن در پاسپورتتون داشته باشید و مدارکتون کامل بوده و دعوتنامه قوی داشتین باشین دلیلی برای رد درخواست ویزای کاناداتون وجود نداره

مرتضی شیرازی : سلام من ۲۵ سالمه میتونم از چه طریقی میتوتم برم کانادا برای پناهندگی بهترین راه.با ویزای توریستی میشه رفت

با سلام و احترام. برای دریافت ویزای کانادا داشتن ۲ ویزای شینگن به روند دریافت کمک خواد کرد

مینا عبدی : سلام خسته نباشیدمیخواستم بدونم برای ویزای تحصیلی کانادا هم اقدام می‌کنید؟

سلام بله برای ویزای تحصیلی کانادا هم اقدام میشه اما در حال حاضر رزرو آنلاین ویزای تحصیلی کانادا امکان پذیر نیست. لطفا در همین صفحه تماس کارشناس رو انتخاب نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609221+ (دفتر ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

 

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد۳

 

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

 

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.