ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا تضمینی 5 ساله با شینگن

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا تضمینی 5 ساله با شینگن

نوع ویزا : تضمینی با داشتن شینگن

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای کانادا:
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای کانادا: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای کانادا:
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای کانادا:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای کانادا: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

اگر دارای ویزای کانادا هستید، میتوانید با مراجعه به دفاتر ما اقدام به شروع دریافت اقامت دائم کانادا نمایید.

> اگر دارای ویزای کانادا نمی باشید؛ بعد از بررسی مدارک و شرایط شما، در ابتدا برای درخواست ویزای کانادا اقدام خواهیم کرد و در قدم بعدی برای اقامت دائم کانادا با شما در کانادا همراه خواهیم بود. قابل ذکر است که بدون داشتن ویزای کانادا نیز میتوان برای اقامت دائم کانادا اقدام کرد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت پرسش و پاسخ/مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

5 سال

مدت اعتبار

طبق اعتبار پاسپورت

مدت اخذ ویزا

1 الی 6 ماه


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


منیره آقاجانی نسب :

سلام پاسپورت من 2 سال اعتبار دارد و میخوام درخواست ویزای 5 ساله کانادا بدم : سوال اینه که در صورت جور بودن همه شرایط برای ویزا آیا به من تا پایان اعتبار پاسپورتم ویزا میدن؟ یا ویزای 5 ساله رو در پاسپورت دارای 2 سال اعتیار میزنن و امکان مسافرت به کانادا بعد از دوسال باارایه دو پاسپورت یکی دارای اعتبار و قدیمی دارای ویزای ویزای 5 ساله در پاسپورت قدیمی وجود داره ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

عموما مدت اعتبار ویزای کانادا برابر با مدت اعتبار پاسپورت است.

محسن :

سلام، من 3تا ویزا شینگن و ویزا روسیه دارم، میخواستم بپرسم شانسی برای ویزا 5سال کانادا هست؟ و سوال دیگه اینکه حتما برای پروسه ویزا کانادا باید به ترکیه سفر کرد؟ در ایران نمیشه همه کار انجا شه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

خیر انجام پروسه درخواست ویزای کانادا در ایران امکان پذیر نیست. برای درخواست ویزای کانادا باید تراول هیستوری، مدارک شغلی و وابستگی کشور مقصد داشته باشید و داشتن ویزای شینگن اجباری نیست.

زهره صفدریان :

اگه ممکنه یه وقتی بدید به من برا مشاوره ویزای کانادا

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه بفرمایید.

غلامرضا نادری :

سلام،من سابقه سه بار شینگن و همچنین یکبار ویزای آمریکا رو دارم،اولا مبلغ ویزای پانج ساله کانادا که شرکت شما دریافت میکند ،حدودا چقدر هست،بعدش چقدر طول میکشد و هزینه های جانبی چقدر هست،و شرایط ثبات ویزای ۵ ساله چی میباشد؟ متشکرم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

هزینه ها با توجه به درخواست شما و مشخصات شما در جلسات حضوری عنوان می شود.

اگر واجد شرایط ویزای تضمینی کانادا باشید برای شما اقدام میگردد.

ملیحه طباطبایی :

سلام من ۴۷ سالمه و مجرد هستم ، خواهرم در کانادا زندگی می کنه ، بالای ۱۰۰ میلیون پول تو حساب دارم ، گردش مالی خوبی دارم ، و همچنین چند تا سند ملک و‌اجاره ، مدرک کارشناس ارشد شیمی دارم ولی شغلم ارتباطی با مدرکم ندارد مدیر مالی و اداری یک شرکت دانش بنیان هستم و خودم هم دفتر دارم ، مسافرت زیاد نرفتم فقط چند بار ترکیه رفتم ، پنج سال پیش برای ویزای هلند اقدام کردم ولی ریجکت شدم ایا شانسی برای دریافت ویزای توریستی کانادا دارم ؟؟؟؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

شرایط شما برای دریافت ویزای مولتی کانادا مناسب است اما دلیل ریجکتی ویزای هلند چه بوده؟ و اینکه آیا در شرکت خود کارمندانی را دارید که از طرف شرکت بیمه شده باشند؟

الهه نیکنام :

سلام.من وهمسرم بهمراه دو دخترم میخوایم ویزای مولتی کانادا بگیریم.تقریبا شرایطمون از لحاظ سابقه بیمه خودم تقریبا 4 و همسرم 20 سال و کار رسمی دولتی ،گردش مالی ،سند منزل و مغازه مشکلی نداره ولی ویزای شینگن نداریم .شما میتونید بدون شینگن ویزای مولتی برای ما بگیرید؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

باید پرونده شما به صورت دقیق بررسی گردد اما امکان اخذ ویزا بدون داشتن شینگن نیز امکان پذیر است. همچنین میتوانید از طریق ویزای دانش آموزی کانادا نیز اقدام نمایید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

نويد رجب پور :

با سلام. من تابحال 5 بار ويزاي شينگن گرفتم و الان هم ويزاي يكساله شينگن دارم. ولي از اعتبار گذرنامه ام فقط 3 سال مونده. براي ويزاي 5 ساله كانادا چگونه بايد اقدام كنم. با تشكر از شما

مشاور مهاجرت و ویزا: 

 درخواست ویزای شما با توجه به میزان اعتبار پاسپورت شما صادر خواهد شد و یا میتوانید با مراجعه به پلیس +10 پاسپورت خود را تمدید نمایید.

امیر قهرمانی : با سلام من قبلا شینگن گرفتم آیا شانس دریافت ویزای کانادا دارم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

برای دریافت ویزای کانادا مشکلی نخواهیم داشت اما باید به آفیسر ثابت کنیم که قصد ماندن در کانادا را نخواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

عبدالسلام ساکی : باسلام وتقدیم احترام....درارتباط ویزا کانادامولتی وهمچین ادامه برنامه سرمایه گذاری کبک کاناداسءوالاتی دارم.خواهشمندست راهنمایی وارائه طریق فرمائید.باتشکرساکی وکیل دادگستری

مشاور مهاجرت و ویزا:

 لطفا سوالات خود را بیان بفرمایید؟

عماد زردکف : با سلام.بنده راننده کامیون هستم با سابقه ده ساله و مدارک کامل دارای دو فرزند و سابقه بیمه رانندگان برون شهری.به چه طریقی میتونم برای ویزای کار در کانادا اقدام کنم.با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا:

 

در حال حاضر برای رانندگان ویزایی در نظر گرفته نشده است.

علی اسلامی کمیجانی : با سلام وعرض ادب ،دخترمن وارد 16سالگی شده وکلاس سوم دبیرستان پایه اول میباشد ،چطور میشود برای ایشان ویزای تحصیلی کانادا راگرفت ودر آینده خانواده هم به ایشان ملحق شود .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاور مهاجرت و ویزا:

میتوانیم در کنار اخذ ویزای دانش آموزی کانادا برای فرزندتان ویزای شما و همسرتان را نیز دریافت کنیم. این نوع از ویزای کانادا بدون مدرک زبان و بدون داشتن شینگن اخذ میگردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Ana : سلام من میخواستم بدونم با معدل دیپلم ۱۹.۶۰ و پیش دانشگاهی ۱۷.۹۰ و تمکن مالی میتونم بورسیه تحصیلی رشته پزشکی فرانسه را بگیرم ؟

مشاور مهاجرت و ویزا 

بجز مدارک تحصیلی و معدل بالا به مدارک و شرایط دیگری نیز نیاز دارید اما امکان دریافت ویزای تحصیلی وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

پرسا قویدل : سلام من ۲۴ سالمه و فوق لیسانس رشته ی میکروبیولوژی هستم و میخواهم برای دریافت ویزای کار کانادا اقدام کنم لطفا بفرمایید چه مدارکی لازم است و چه مدت طول میکشد و ایلس چند لازم دارم متشکرم

با سلام و احترام 

سوال شما به صورت کلی مطرح شده، باید شرایط و مدارک شما به صورت دقیق مورد مطالعه قرار گیرد که بهترین پیشنهاد برای مهاجرت به کانادا به شما ارائه گردد. شما برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های دفتر کانادا و تهران در ارتباط بوده و یا جهت دریافت مشاوره خصوصی در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

حسن صفاجو : سلام روز بخیر من کارت اقامت کانادا داشتم بمدت ۱۰ سال که متاسفانه بعلت غیبتم منقضی شد الان قصد دارم ویزای ۵ ساله بگیرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

باسلام و احترام 

باید کارت اقامت شما و سفرهای 3 سال گذشته شما و علت عدم سفر شما به کانادا مشخص گردد. میتوانید اقدام به درخواست مشاوره نمایید.

زهره منصوریان : پسرم در ایتالیا دانشجو هستن میخوان ویزای توریستی کانادا بگیرن آیا امکان دارد ایشان ۳ سال در اونجا هستن ممنون از راهنمایتون

با سلام و احترام 

بله امکان پذیر است میتوانند ویزای توریستی کانادا دریافت نمایند همچنین میتوانید در وبسایت اقدام به ثبت سفارش نمایید در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود.

راهنمایی : با سلام وقت بخیر میخام برا ویزای توریستی کانادا اقدام کنم مدارکم خوبه ولی دعوتنامه ندارم آیا اگر تلاش کنم از یک دوست دور یک دعوتنامه ساده بگیرم مفیده یااگر یک دعوت نامه از نمایشگاه یا کنفرانس تهیه کنم مفید هست آیا شما جایی را سراغ دارید برای دعوتنامه؟ آیا در کل تهیه دعوتنامه ضروری ولازمه؟ ممنونم

محمد کریمی : سلام.وقت بخير.من در حال حاضر يك شينگن در پاسپرتم دارم از كشور فرانسه.يكي ديگه هم ميخام بگيرم و برام فرقي نداره از كدام كشور براي اتحاديه ي شنگن،ميخام بعد از برگشت براي كانادا اقدام كنم،راحت ترين راه و ارزان ترين رو ميخام

با سلام واحترام

شما میتوانید در وبسایت ویزا 724 اقدام به ثبت سفارش نمایید در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود.

Amir : سلام سوالی داشتم..من دخترم رفته کانادا با همسر سابقم و اعلام پناهندگی کردم....ایا من که پدر بچه هستم میتونم برم

با سلام و احترام 

متاسفانه اطلاعاتی راجع به پناهندگی برای اخذ ویزا نداریم.

نیلوفر : با عرض سلام و احترام. منظور شمااز دو ویزای شینگن این است که ؟؟؟شخص متقاضی ویزای کانادا دو بار به اروپا سفر. کرده باشد.

با سلام و احترام 

بله برای درخواست ویزای کانادا باید داری تراول هیستوری قوی ای داشته باشید که حداقل آن داشتن ویزای شینگن است.

کتایون رازجویان : من اخیرا ملکی خریده ام که مجبور شده ام حسابم را خالی کنم. آیا گردش ۱۰۰ میلیون در حساب برای درخواست ویزای کانادا اجباری است؟

با سلام و احترام

برای درخواست ویزای کانادا میتوانید از گردش 3 ماهه آخر حسابتان استفاده نمایید

ابوالفضل کردبچه : سلام بنده به علت گذشتن 2سال از تاریخ شینگنم ریجکت شدم حتما باید شینگن دوباره بگیرم؟

با سلام و احترام. 

بله و باید جدیدا ۲ تا شینگن در پرونده داشته باشید تا با درخواست ویزای کانادا مخالفت نشه یا دعوتنانه قوی داشته باشید. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، پلاک 1684 واحد3 - ورودی پارکینگ: جنب بن بست الهیه. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.