ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا تضمینی 5 ساله با شینگن

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا تضمینی 5 ساله با شینگن

نوع ویزا : تضمینی با داشتن شینگن

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس
  3. ترجمه شناسنامه
  4. ترجمه گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب
  5. ترجمه سند ملکی
  6. پرینت 6 ماهه حساب بانکی
  7. تمکن مالی به لاتین

توضیحات :

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

1) سروران گرامی، با مراجعه به بخش "پرسش و پاسخ / نظرات" در انتهای همین مطلب می‌توانید از مشاوره رایگان ویزا یا مهاجرت ووکلا و کارشناسان موسسه بهره مند شوید.

2) اخذ این نوع ویزای کانادا به داشتن حداقل 2  ویزای شینگن در پاسپورت احتیاج دارد.

مطالب مرتبط:

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای انگلیس مولتی 2 ساله

ویزای انگلیس مولتی 5 ساله

ویزای انگلیس مولتی 10 ساله

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای کانادا تضمینی با شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

اخذ پاسپورت کانادا برای تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

5 سال

مدت اعتبار

طبق اعتبار پاسپورت

مدت اخذ ویزا

1 الی 6 ماه


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، انگلستان) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


ملیحه طباطبایی :

سلام من ۴۷ سالمه و مجرد هستم ، خواهرم در کانادا زندگی می کنه ، بالای ۱۰۰ میلیون پول تو حساب دارم ، گردش مالی خوبی دارم ، و همچنین چند تا سند ملک و‌اجاره ، مدرک کارشناس ارشد شیمی دارم ولی شغلم ارتباطی با مدرکم ندارد مدیر مالی و اداری یک شرکت دانش بنیان هستم و خودم هم دفتر دارم ، مسافرت زیاد نرفتم فقط چند بار ترکیه رفتم ، پنج سال پیش برای ویزای هلند اقدام کردم ولی ریجکت شدم ایا شانسی برای دریافت ویزای توریستی کانادا دارم ؟؟؟؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام 

شرایط شما برای دریافت ویزای مولتی کانادا مناسب است اما دلیل ریجکتی ویزای هلند چه بوده؟ و اینکه آیا در شرکت خود کارمندانی را دارید که از طرف شرکت بیمه شده باشند؟

الهه نیکنام :

سلام.من وهمسرم بهمراه دو دخترم میخوایم ویزای مولتی کانادا بگیریم.تقریبا شرایطمون از لحاظ سابقه بیمه خودم تقریبا 4 و همسرم 20 سال و کار رسمی دولتی ،گردش مالی ،سند منزل و مغازه مشکلی نداره ولی ویزای شینگن نداریم .شما میتونید بدون شینگن ویزای مولتی برای ما بگیرید؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

باید پرونده شما به صورت دقیق بررسی گردد اما امکان اخذ ویزا بدون داشتن شینگن نیز امکان پذیر است. همچنین میتوانید از طریق ویزای دانش آموزی کانادا نیز اقدام نمایید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

نويد رجب پور :

با سلام. من تابحال 5 بار ويزاي شينگن گرفتم و الان هم ويزاي يكساله شينگن دارم. ولي از اعتبار گذرنامه ام فقط 3 سال مونده. براي ويزاي 5 ساله كانادا چگونه بايد اقدام كنم. با تشكر از شما

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 درخواست ویزای شما با توجه به میزان اعتبار پاسپورت شما صادر خواهد شد و یا میتوانید با مراجعه به پلیس +10 پاسپورت خود را تمدید نمایید.

امیر قهرمانی : با سلام من قبلا" pr کانادا داشتم، به همراه خانواده ، که بدلیل کار خودم و همسرم بعد از 5 سال چون مدت اقامت را پر نکردیم و در اظهاراتی صادقانه به سفارت واقعیت مطلب را بیان کردیم . برای تمدید pr موافقت نشد و pr نزد سفارت ماند.حالا میخواهیم برای سوپر ویزا اقدام کنیم و صرفا" برای دیدار دوستان و دیگران آنجا برویم و لازم به ذکر است که تاکنون بیش از 5 بار ویزای شنگن داشته ایم و ویزای 2 ساله آلمان هم تا پایان شهریور 1397 داریم.لطفن راهنمایی بفرمایید.با سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

برای دریافت ویزای کانادا مشکلی نخواهیم داشت اما باید به آفیسر ثابت کنیم که قصد ماندن در کانادا را نخواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

عبدالسلام ساکی : باسلام وتقدیم احترام....درارتباط ویزا کانادامولتی وهمچین ادامه برنامه سرمایه گذاری کبک کاناداسءوالاتی دارم.خواهشمندست راهنمایی وارائه طریق فرمائید.باتشکرساکی وکیل دادگستری

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 لطفا سوالات خود را بیان بفرمایید؟

عماد زردکف : با سلام.بنده راننده کامیون هستم با سابقه ده ساله و مدارک کامل دارای دو فرزند و سابقه بیمه رانندگان برون شهری.به چه طریقی میتونم برای ویزای کار در کانادا اقدام کنم.با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 

در حال حاضر برای رانندگان ویزایی در نظر گرفته نشده است.

علی اسلامی کمیجانی : با سلام وعرض ادب ،دخترمن وارد 16سالگی شده وکلاس سوم دبیرستان پایه اول میباشد ،چطور میشود برای ایشان ویزای تحصیلی کانادا راگرفت ودر آینده خانواده هم به ایشان ملحق شود .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

میتوانیم در کنار اخذ ویزای دانش آموزی کانادا برای فرزندتان ویزای شما و همسرتان را نیز دریافت کنیم. این نوع از ویزای کانادا بدون مدرک زبان و بدون داشتن شینگن اخذ میگردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Ana : سلام من میخواستم بدونم با معدل دیپلم ۱۹.۶۰ و پیش دانشگاهی ۱۷.۹۰ و تمکن مالی میتونم بورسیه تحصیلی رشته پزشکی فرانسه را بگیرم ؟

مشاور مهاجرت و ویزا با سلام و احترام 

بجز مدارک تحصیلی و معدل بالا به مدارک و شرایط دیگری نیز نیاز دارید اما امکان دریافت ویزای تحصیلی وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

پرسا قویدل : سلام من ۲۴ سالمه و فوق لیسانس رشته ی میکروبیولوژی هستم و میخواهم برای دریافت ویزای کار کانادا اقدام کنم لطفا بفرمایید چه مدارکی لازم است و چه مدت طول میکشد و ایلس چند لازم دارم متشکرم

با سلام و احترام 

سوال شما به صورت کلی مطرح شده، باید شرایط و مدارک شما به صورت دقیق مورد مطالعه قرار گیرد که بهترین پیشنهاد برای مهاجرت به کانادا به شما ارائه گردد. شما برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های دفتر کانادا و تهران در ارتباط بوده و یا جهت دریافت مشاوره خصوصی در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

حسن صفاجو : سلام روز بخیر من کارت اقامت کانادا داشتم بمدت ۱۰ سال که متاسفانه بعلت غیبتم منقضی شد الان قصد دارم ویزای ۵ ساله بگیرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

باسلام و احترام 

باید کارت اقامت شما و سفرهای 3 سال گذشته شما و علت عدم سفر شما به کانادا مشخص گردد. میتوانید اقدام به درخواست مشاوره نمایید.

زهره منصوریان : پسرم در ایتالیا دانشجو هستن میخوان ویزای توریستی کانادا بگیرن آیا امکان دارد ایشان ۳ سال در اونجا هستن ممنون از راهنمایتون

با سلام و احترام 

بله امکان پذیر است میتوانند ویزای توریستی کانادا دریافت نمایند همچنین میتوانید در وبسایت اقدام به ثبت سفارش نمایید در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود.

راهنمایی : با سلام وقت بخیر میخام برا ویزای توریستی کانادا اقدام کنم مدارکم خوبه ولی دعوتنامه ندارم آیا اگر تلاش کنم از یک دوست دور یک دعوتنامه ساده بگیرم مفیده یااگر یک دعوت نامه از نمایشگاه یا کنفرانس تهیه کنم مفید هست آیا شما جایی را سراغ دارید برای دعوتنامه؟ آیا در کل تهیه دعوتنامه ضروری ولازمه؟ ممنونم

محمد کریمی : سلام.وقت بخير.من در حال حاضر يك شينگن در پاسپرتم دارم از كشور فرانسه.يكي ديگه هم ميخام بگيرم و برام فرقي نداره از كدام كشور براي اتحاديه ي شنگن،ميخام بعد از برگشت براي كانادا اقدام كنم،راحت ترين راه و ارزان ترين رو ميخام

با سلام واحترام

شما میتوانید در وبسایت ویزا 724 اقدام به ثبت سفارش نمایید در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود.

Amir : سلام سوالی داشتم..من دخترم رفته کانادا با همسر سابقم و اعلام پناهندگی کردم....ایا من که پدر بچه هستم میتونم برم

با سلام و احترام 

متاسفانه اطلاعاتی راجع به پناهندگی برای اخذ ویزا نداریم.

نیلوفر : با عرض سلام و احترام. منظور شمااز دو ویزای شینگن این است که ؟؟؟شخص متقاضی ویزای کانادا دو بار به اروپا سفر. کرده باشد.

با سلام و احترام 

بله برای درخواست ویزای کانادا باید داری تراول هیستوری قوی ای داشته باشید که حداقل آن داشتن ویزای شینگن است.

کتایون رازجویان : من اخیرا ملکی خریده ام که مجبور شده ام حسابم را خالی کنم. آیا گردش ۱۰۰ میلیون در حساب برای درخواست ویزای کانادا اجباری است؟

با سلام و احترام

برای درخواست ویزای کانادا میتوانید از گردش 3 ماهه آخر حسابتان استفاده نمایید

ابوالفضل کردبچه : سلام بنده به علت گذشتن 2سال از تاریخ شینگنم ریجکت شدم حتما باید شینگن دوباره بگیرم؟

با سلام و احترام. 

بله و باید جدیدا ۲ تا شینگن در پرونده داشته باشید تا با درخواست ویزای کانادا مخالفت نشه یا دعوتنانه قوی داشته باشید. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1543735613

تلفن : (لندن) 442032875518+

موبایل : لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

دفترایران: تهران، زعفرانیه، میدان آصف، بلوار بهزادی، ساختمان بانک آینده، طبقه دوم (مراجعه با هماهنگی قبلی)

دفتر انگلستان:

117 STATION ROAD EDGWARE LONDON UK HA8 7JG

همراهان گرامی، به دلیل تعداد بالای تماس با دفتر تهران شماره تماس دفتر تهران موقتا قطع می باشد. شما میتوانید برای بهره مندی از مشاوره کارشناسان مجموعه، به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.