ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مهاجرت به کانادا

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

مهاجرت به کانادا

نوع ویزا : 0

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : 
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست مهاجرت به کانادا :
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست مهاجرت به کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

 

 

مهاجرت به کانادا یکی از جذاب ترین گزینه ها در میان کشور های دنیا برای مهاجرت می باشدکه البته با در نظر گرفتن شرایط مطلوب زندگی و بستر پیشرفت کانادا کاملا توجیه پذیر است. کانادا نه تنها یک کشور فوق پیش رفته دارای اقتصاد روبه رشد و با المان هایی ایده آل برای زندگی است بلکه رتبه اول کیفیت آموزشی را در سیستم تحصیلات خود دارد، بنابراین جای تعجب نیست که 99 درصد افراد این کشور با سواد هستند و همواره از سراسر دنیا درخواست های زیادی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد. اما برای مهاجرت به کانادا چه راه هایی وجود دارد؟ کدام راه موجود مناسب شرایط شما می باشد؟ اصلا از طریق چه روش هایی میتوان سریع تر به کانادا مهاجرت کرد؟

 

چه روش هایی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؟


روش های مهاجرت به کانادا

 

تمام کشور های دنیا پذیرش مهاجر را بر طبق فاکتور هایی که متناسب با ملیت، فرهنگ و قوانین آنها می باشد انجام میدهند. لذا دانستن این قوانین هم از لحاظ انتخاب کشوری با سازگاری بهتر برای زندگی آرام و خالی از دغدغه ی شما ضروری می باشد و هم بسیار به روند مهاجرت شما سرعت چشمگیری می دهد.

در کشور کانادا اداره ی امور مهاجرتی کانادا از سال 2015 برای سازمان دهی بهتر و کوتاه کردن مدت رسیدگی به امور مهاجرتی و تقاضا هایی که  برای مهاجرت به کانادا دریافت می شدند سیستم پذیرش سریع یا همان اکسپرس اینتری را راه انداختند که به صورت اختصاری به آن EE هم گفته می شود. این سیستم در حقیقت یک محیط برای جمع آوری داده ها و امتیاز بندی افرادی است که درخواست مهاجرت به کانادا از طریق برخی روش های مهاجرتی عمومی را دارند. حداکثر امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری برای مهاجرت به کانادا 1200 امتیاز و حداقل آن 400 می باشد.

 

 مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

 

در این روش سرمایه گذاری شما و خانواده تان با سرمایه گذاری اموالتان در کانادا بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاصی اقامت دائم را بدست می آوردید که متاسفانه در حال حاضر این روش بسته شده است. البته برای مهاجرت از طرق مشابه این روش می توانید از گزینه های کار آفرینی در استان های خاص کانادا و یا استان کبک هم اقدام کنید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

 
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی

هر استان از کشور کانادا به جز استان کبک که سیستم مهاجرتی متفاوتی دارد، بنا به نیازمندی های خود شرایط ویژه ای  برای پذیرش مهاجران خود را دارد. برای شرکت در این برنامه های مهاجرتی که البته جزو سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا هم هست، بهتر است از طریق همان اکسپرس اینتری اقدام کنید. برای مثال در استان نووا اسکوشیا برنامه ی مهاجرتی اش ارسال دعوت نامه برای افراد تحصیل کرده ای که سابقه ی کاری بیشتر از یک سال را دارند و بالاترین امتیاز ها را کسب کرده اند، آن هم بدون نیاز به دعوت کارفرما می باشد که البته این روش هم پر طرفدار است و هم تنها در مدت کوتاهی در سیستم اکسپرس اینتری قابل ثبت می باشد.

 

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استان کبک

 مهاجرت به کبک

 

استان کبک به طور کلی 3 برنامه برای پذیرش مهاجر دارد که شامل حرفه و تخصص برای کبک، کار آفرینی برای کبک و خود اشتغالی در کبک می شود.

 

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی:

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

 

برای اقدام به مهاجرت به کانادا از این طریق باید یکی از خویشاوندان درجه اول خانواده ی شما باشند که توانایی ارائه تعهد حمایت از شما را به دولت داشته باشند. لازم به ذکر است در این روش تمام هزینه های مالی شما به عهده ی فرد خویشاوند شما ست و دولت تعهدی در قبال هزینه های زندگی و مسکن شما ندارد. با توجه به این شرایط برای دریافت موافقت مهاجرت به کانادا از طریق خوشاوندی می توانید از میان گزینه های مهاجرت خویشاوندی فدرال، استان کبک و همین طور شرایط موجود در پذیرش استان ها استفاده کنید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل:

 مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 

یکی از بهترین و سریعترین روشهایی که مهاجرت به کانادا را هموار میکند دریافت ویزای تحصیلی کانادا می باشد.

26 دانشگاه این کشور در بالاترین رتبه بندی علمی دانشگاه های جهان قرار دارند لذا مهاجرت به کانادا برای تحصیل یکی از مطلوب ترین شریط تحصیلی در دنیا به شما می رود اما نکته که وجود دارد آن است که در طی مدت زمان تحصیل نمیتوانید مهاجرت دائم را کسب کنید و اگر متمایل به کسب اقامت دائم در کانادا باشید پس از دوران تحصیل می توانید در خواست مهاجرت به کانادا را از روش کار و یا سرمایه گذاری مطرح کنید.  اما شرط دریافت پذیرش تحصیلی در کانادا دارا بودن معدل کل و نمره ی بالا در دروس تخصصی رشته اتان به همراه نمره زبان قابل قبول می باشد که البته شما باید از توانایی مالی خوبی هم برای تامین هزینه های خود برخوردار باشید. البته لازم به ذکر است که در برخی از ایالت های کانادا مهاجرت از طریق تحصیل حتی بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است به صورتی که دوره های زبان آموزی را در همان کانادا گذرانده سپس اقدام به درخواست ویزای تحصیلی می نمایید. البته باید در نظر داشته باشید که مرکز آموزشی ای که برای پذیرش انتخاب میکنید باید از اعتبار بالایی در کانادا برخوردار باشد.

اگر قصد تحصیل یا مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را دارید به اینجا مراجعه نمایید.

 

 مهاجرت به کانادا از طریق سکونت داشتن در آن:

 

کارمند ها و افراد خارجی که به طور موقت در کشور کانادا حضور دارند و مشغول به فعالیت هستند میتواند از این گزینه برای کسب اقامت دائمی در کشور کانادا استفاده کنند. به این شکل که چون ایشان سابقه زندگی در مدت معینی در کانادا و آشنایی با مردمان و فرهنگ آن کشور دارند به نحوی برایشان امتیاز محسوب شده و میتوانند از طریق برنامه های استان کبک و یا فدرال برای دریافت امتیاز شهروند شدن و مهاجرت به کانادا اقدام کنند.

 

کانادا چگونه کشوری است؟

 

معرفی کانادا

 

کانادا از کشور های شمال قاره آمریکا است که حدود ده استان و 3 مرز قلمرویی دارد. کشور کانادا از استان های آلبرتا، بیریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، نوااسکوشیا، انتاریو، پرنس ادوارد، کبک، ساسکاچوآن و یوکان تشکیل شده است که مهم ترین استان آن از منظر اقتصادی و سیاسی استان انتاریو می باشد.

ویزا 724 با بهره مندی از کادر مجرب و متخصص و ووکلای حرفه ای مهاجرت در انگلستان و ایران تمامی روش های مهاجرتی به کانادا را با توجه به شرایط هر فرد مورد بررسی قرار می دهد. اگر در انتخاب روش مهاجرتی کانادا دچار سر در گمی شده اید و یا حتی در انتخاب کشور خود برای مهاجرت دودل هستید میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب روش مهاجرتی کانادا با توجه به شرایط خود میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط باشید.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

0

مدت اخذ ویزا

90 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


حسین کلاهی :

با سلام و وقت بخیر همه روشهای ورود به کانادا بدون مدرک زبان بعد از ورود باید دوره زبان یا دوره تحصیلی گذرانده شود

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله شما نمیتوانید در دانشگاههای انگلیسی زبان، با زبان فارسی ادامه تحصیل کنید، دانشگاهها و یا کالج هایی که پذیرش می دهند به صورت مشروط است و باید قبل از وارد شدن به دوره آموزشی خود دورههای تحصیلی را بگذرانید.

مینا سلیمی : سلاممن به همراه همسر و فرزندم تصمیم به مهاجرت به کانادا را داریم، من 32 ساله و فوق لیسانس کامپیوتر از دانشگاه آزاد و خانه‌دار هستم و همسرم 35 ساله و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد و مدیر انبار یک شرکت هست، دخترم 3/5 ساله هست. الان درحال خواندن زبان هستیم. دخترخاله من هم کانادا هست.به نطر شما بهترین روش برای گرفتن ویزا برای ما کدام هست؟ میتونیم برای ویزای دانش آموزی دخترم طی یک سال آینده اقدام کنیم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

لطفا فرمهای ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید تا شرایط شما به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد

 

کرمی :

سلام بنده ۳۸ سال سن دارم و ۱۵ سال پیش لیسانس گرفتم ایا می توانم برای peq اقدام کنم و ایا خودم و همسرم در مدت تحصیل می توانیم کار کنیم .

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

باید مدارک شغلی، گپ تحصیلی، سن، تمکن مالی، مدرک زبان و .... شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد. تا بتوان شانس دریافت ویزای کانادا را تخمین زد. لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان یا رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

علی علیزاده :

در مورد درخواست اقامت از روش PEQکبک لطفا راهنمایی بفرمائید.من کارشناسی عمران با 13 سال سابقه کار مرتبط دارم با 44 سال سن در حال حاضر یه شرکت ساختمانی ثبت کردیم که بعنوان مدیر عامل شرکت و عضو هیئت مدیره هستم در حال خواندن زبان هستم در سطح متوسط ببالا و تمکن مالی حدود 130 میلیون.آیا شانس گرفتن ویزا دارم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید

مشاوره مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

بله شما با این روش شانس خوبی برای اقامت در کانادا خواهید داشت. فقط یک دوره ی آموزشی در کانادا تحصیل خواهید کرد (حدود 1 سال و 6 ماه) یا یک مدرک فنی دریافت میکنید سپس میتوانید از این طریق برای خود و تمامی اعضای خانواده اقامت کانادا درخواست نمایید.

برهان :

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم وقتی با روش peq بعد از حدود ۲ سال اقامت یا همون pr رو گرفتیم میتونیم برای سکونت از استان کبک خارج بشیم و در شهرهایی مثل ونکوور ساکن بشیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

پس از دریافت اقامت دائم اجباری برای سکونت شما در کانادا وجود ندارد.

البته اگر تمکن مالی مناسبی دارید میتوانید بدون داشتن مدرک زبان، سفر شینگن و محدودیت سنی پذیرش و ویزای تحصیلی تورنتو به صورت تضمینی دریافت نمایید. برای این منظور لطفا فرم ارزیابی ویزای تحصیلی رایگان تکمیل نموده و یا به صفحه ی رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

یوسفی :

سلام، ممنون از پاسخ، البته عرض کنم که خود من اگر نیاز به آیلتس باشد اقدام میکنم اما نفرمودید که چگونه باید وارد خاک کانادا بشوم؟ آیا من شرایط ورود به کانادا از طریق skilled worker را دارم ؟ اگر دارم چه مقدماتی را باید فراهم کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا:

شرایط اخذ ویزای اسکیل ورکر کانادا دشوار است باید تخصص شما مد نظر قرار گرفته و یک کارفرما برای شما دعوتنامه ارسال کند و زمان بر نیز خواهد بود و شانس بالایی برای دریافت ویزای کار نخواهید داشت چون به زبان کشور مسلط نیستید و تا به حال به کانادا سفر هم نداشته اید یا اقامت تحصیلی در کانادا نداشته اید اما در کل دریافت ویزای اسکیل ورکر کانادا شدنی ست.

لازم به ذکر است در روش مهاجرتی PEQ شما بعد از گذراندن 1 سال از تحصیلتان اجازه فعالیت کاری و درخواست اقامت دائم کانادا را خواهید داشت.

یوسفی :

سلام ممنون از پاسخگویی قبلی؛ با توجه به روش پیشنهادی PEQ قبل از آن بایستی از طریق تحصیلی یا کاری موقت در کبک حضور داشته باشیم آیا این مورد برای بنده امکان پذیر است لطفا در خصوص هر دو آیتم تحصیلی و کاری بفرمایید به تفکیک سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا:

این روش مهاجرتی در صورت دارا بودن تمکن مالی شانس بالایی برای دریافت اقامت دائم کانادا خواهید داشت، بدون مدرک زبان و بدون شرایط سنی، حدودا 1 سال در کانادا مشغول به کار خواهید شد و دولت کانادا به شما اجازه خواهد داد که کار پیدا کرده و درخواست اقامت دائم خود و اعضای خانواده را مطرح بفرمایید.

تينا صبوحي :

با درود ارشد پژوهش هنر ميباشد از ديپلم فني حرفه ايي بودم گرافيست تا ليسانس گرافيك دارم چهار گواهي نامه بين المللي و چهار گواهي نامه داخلي 12 از طراحي در كتاب سال گرافيك به چاپ رسيده ديپلم زبان انگليسي دارم دو بار دكترا مجاز شدم اما چون روزانه مدنظرم بود به مصاحبه دعوت نشدم مدرك فتوشاپ حرفه ايي و illustrator و icdl از مجتمع فني دارم ولي سابقه كار بيمه ايي ندارم و بصورت پروژه ايي كار كردم تصميم به ادامه تحصيل مقطع دكترا داشتم اما گفتن كه هم هزينه بر است و هم كار براي اين رشته نيست در حال حاضر تصميم به مهاجرت كاري هستم آيا امكانش هست يا نه ؟ ممنونم از راهنمايتان

مشاور مهاجرت و ویزا:

برای دریافت ویزای کار باید شرایط و مدارک شما برای پیدا شدن کارفرما به دولت معرفی گردد و در صورتی که با کسب امتیاز تعیین شده بتوانیم کارفرمایی را مجاب برای استخدام شما کنیم دعوتنامه برای شما صادر میگردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهسا کرامت : سلام آیا با ویزای تحصیلی کانادا میتونم همسر و فرزندمم با خودم ببرم؟ یا چند وقت باید صبر کنم که اقامت دائم بگیرم بعد همسر و فرزندم به من ملحق بشن؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

بله در برخی از موارد میتوانید همزمان همسر و فرزند خود را همراه خود به کانادا ببرید. اما باید شرایط آن را نیز داشته باشید. در برخی موارد و ایالت ها مثلا ایالت کبک میتوان همزمان ویزای همسر و فرزند شما اخذ شده حتی پس از 1 سال تحصیل میتوانید در کانادا درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهرداد سام : سلام ممنون از اطلاعات مفیدتون میخواستم بپرسم که اگر دوره کارشناسی ارشد شرکت در کبک پذیرش بشم و موفق به کسب ویزای تحصیلی کانادا بشم آیا باید دوره کارشناسی ارشد رو تمام کنم که بتونم برای اقامت دائم از روش peq اقدام کنم یا بعد از گذشت 1 سال دفتر شما میتونه برای اقامت دائم من اقدام کنه؟ راستش من انقدر روشهای مختلف رو مطالعه کردم که سر درگم شدم که کدوم روش مهاجرتی کانادا رو انتخاب کنم لطفا به من پاسخ بدین که آیا این روش peq از باقی روشهای مهاجرتی مناسب تره؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

بله امکان اینکه پس از 1 سال تحصیل در کانادا درخواست اقامت داشته باشید فراهم است و اینکه شانس بالایی نیز برای دریافت اقامت دائم از این روش خواهید داشت. در صورت تمایل در تمامی مراحل تا راه رسیدن به اقامت دائم همراه شما خواهیم بود. روش peq یکی از سریعترین راههای مهاجرتی کانادا محسوب میگردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.