ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای ویتنام توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای ویتنام توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : ویتنام

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک : اصل پاسپورت،1قطعه عکس4*6،کپی شناسنامه،کارت ملی،رزرو بلیط رزرو هتل،گواهی اشتغال به کار،تمکن مالی

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

10 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Rashed Ahmadi : سلام خسته نباشيدبنده افغاني هستم و براي ويزاي ويتنام ميخام بيام ايران ايراني كاملا قانوني و با ويزا ميام مدت اقامت در ايران ٣٠ روزايا ويزاي ويتنام براي من امكان پذير است؟اگه انلاين بشه من ميتونم مبلغ رو بريزم بدون اينكه بيام ايران و اگه ضروري هست كه بيام ايران مشكلي نيست ميام اگه امكان پذير هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون تو افغانستان سفارت ويتنام نيستسپاس

با سلام و احترام

بله شما میتوانید با در دست داشتن مدارکتون و مراجعه به سفارت ویتنام درخواست ویزای ویتنام خود را به سفارت ارائه دهید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.