ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای انگلیس مولتی 10 ساله

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای انگلیس مولتی 10 ساله

نوع ویزا : تضمینی، توریستی، مولتی

کشور : انگلیس

هشدار ها : از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد نامعتبر خودداری نمایید.

مدارک :

  1. مدارک شناسایی
  2. تمکن مالی بالای 200 میلیون تومان
  3. مدارک شغلی 
  4. سند ملکی 
  5. دو قطعه عکس

توضیحات :

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

10 سال

مدت اعتبار

10 ساله

مدت اخذ ویزا

21 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


مریم :

برای ویزای مولتی انگلیس هزینه های دریافتی توسط شرکت شما چقدر است؟ منظور از تمکن مالی 200میلیون به بالا صرفا سپرده بانکی هستی یا تمکن ملکی و ...میشه؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

هزینه ها با توجه به انتخاب روش مهاجرت و دریافت ویزا و شرایط هر متقاضی متفاوت است و فقط در جلسات مشاوره عنوان می گردد.

میتوانید برای بهره مندی از مشاوره رایگان به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

سعید ترابی :

سلام. من و همسرم تا به حال یک ویزای ۶ ماهه و یک دو ساله انگلیس گرفتیم و حالا میخواهیم دوباره درخواست کنیم آیا میتوانیم برای ۱۰ ساله اقدام کنیم و یا باید ۵ ساله درخواست کنیم ؟ در ضمن پاسپورتمون ۲ سال بیشتر اعتبار نداره آیا قبل از درخواست ویزا باید پاسپورت هامون را تمدید کنیم یا لازم نیست؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله باید پاسپورت جدید تهیه بفرمایید. درخواست ویزای 5 ساله انگلستان داشته باشید.

مهدی صدیقی :

سلام من ساکن و شهروند انگلیس هستم. می خواستم واسه پدر و مادرم که تو ایران زندگی میکنم ویزا ۱۰ ساله بگیرم. خواستم ببینم ۱)‌ ایا شما انجام میدید ۲) اگه بله چقدر چارج میکنید واسش. ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

دریافت ویزای 10 ساله انگلیس با توجه به اینکه اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 ساله است نهایتا 5 ساله صادر میگردد. باید شرایط ایشان بررسی گردد، میتوانید به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

دریس : سلام من 50 سال سن دارم ویازنشسته هستم یه دختر 21 سال ویه پسر 16 سال دارم میخوام اقامت انگلستان رابگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

مشاور مهاجرت و ویزا:

 با توجه به تمکن مالی شما از روشهای مختلفی میتوان برای اقامت انگلستان اقدام کرد یا از طریق ویزای تحصیلی فرزندان میتوانیم برای دریافت ویزای انگلستان اقدام نماییم.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

محمدحسين : سلام مدت پاسپورتهاي ايران ٥ساله است چگونه ويزاي ده ساله صادر ميشود؟

با سلام و احترام 

بدون ارائه مدارک مجدد با یک درخواست ویزای کانادا تمدید میگردد.

Najmesoltani : برای اقامت دایم میتوان روی ویزای 10 ساله انگلستان حساب کرد

با سلام و احترام 

ویزای توریستی انگلستان از لحاظ قانونی به ویزای دیگری تبدیل نخواهد شد. اما در این موسسه روشهای دیگری جهت اخذ اقامت دائم انگلستان ارائه میگردد. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه در ارتباط باشید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.