ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای انگلیس دانشجویی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای انگلیس دانشجویی

نوع ویزا : دانشجویی، تضمینی

کشور : انگلیس

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا تحصیلی کانادا: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای دانشجویی انگلیس (سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای دانش جویی انگلیس

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای دانشجوی انگلیس

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای دانشجویی انگلیس: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای دانشجویی انگلیس، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

21 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


بهنام زاهدی :

سلام من پذیرش تحصیلی دکتری رایگان همراه با 6500 پوند در سال از یکی از دانشگاه های انگلیس دارم. با این حال، خواستم بدونم باز هم نیاز هست که داخل حساب بانکی ام موجودی داشته باشم. اگه لازم هست چه میزان باید ذخیره بانکی داشته باشم.

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

رشته تحصیلی شما چه بوده؟ برای کدام دانشگاه بورسیه شده اید؟ مدارکی که به دانشگاه ارائه داده اید چه بوده؟ در برخی از موارد برای دریافت ویزای نیاز به ارائه پرینت بانکی نیز دارید.

Erfan : سلام سن برای این ویزا چقدره حتما باید دانشجو باشیم یا میشه دبیرستانی باشیم

مشاور مهاجرت و ویزا: 

برای اخذ ویزای دانش آموزی باید زیر 17 سال سن داشته باشید. و پس از آن باید برای ویزای دانشجویی اقدام نماییم.

مژگان افغانپور : با سلام / قصد دارم برای PHD به کانادا مهاجرت کنم، و همسرم هم با من بیاد. حساب بانکی برای دوره چهار ماهه چقدر باید باشه حدودا؟ و اینکه مبلغ تمکن باید به تناسب هزینه یک سال زندگی در کانادا باشه یا ارتباطی نداره؟ سپاسگزار

با سلام و احترام

برای کانادا امکان اخذ ویزای تحصیلی مقطع دکترا وجود دارد اما باید مدارکی شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد. حساب بانکی شما باید به اندازه ای موجودی داشته باشد که به آفیسر ثابت کنیم از پس هزینه های خود بر خواهید آمد و ارتباط مستقیم با هزینه های دانشگاه و زندگی در کانادا خواهد داشت

فروغ آل علی : با سلام/ من قصد دارم دوره زبان انگلیسی رادر انگلیس شرکت کنم فقط نمیدونم دوره 6ماه ویزا میدن یا حتما باید دوره یکساله باشه ؟در ضمن آیا نیازی به مدرک آیلتس هست برای چنین دوره هایی؟ ودیگر اینکه حساب بانکی برای دوره یکساله ویا 6ماهه 100میلیون کافیه؟متشکرم

با سلام واحترام 

دوره زبان در انگلستان 11 ماهه می باشد و احتیاجی به مدرک زبان نخواهید داشت.

تمکن مالی شما باید بالای 100 میلیون تومان ارائه گردد.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.