ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

اقامت سرمایه گذاری یکی از روشهای دریافت حق اقامت در کشوری خارجی است

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

اقامت سرمایه گذاری یکی از روشهای دریافت حق اقامت در کشوری خارجی است

نوع ویزا : 0

کشور : انگلیس

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست اقامت سرمایه گذاری: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست اقامت سرمایه گذاری: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست اقامت سرمایه گذاری: 
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست اقامت سرمایه گذاری:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست اقامت سرمایه گذاری: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست اقامت سرمایه گذاری با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

اقامت سرمایه گذاری

مهاجرت به کشورهای خارجی به روش های مختلفی امکان پذیر است. اشتغال به کار، تحصیل، ثبت شرکت، سرمایه گذاری و... از جمله روش هایی هستند که به کمک آنها می توان به دیگر کشورها مهاجرت کرد. بعد از مهاجرت هم افراد می توانند برای گرفتن اقامت در آن کشور اقدام کنند. اقامت سرمایه گذاری، یکی از روش های اقامت در کشورهای خارجی است، در این نوشته با جزئیات و نکات مهم اقامت سرمایه گذاری آشنا خواهید شد.

 

اقامت سرمایه گذاری به چه معناست؟

 

بعضی از کشورهای جهان که می خواهند، اقتصاد شکوفایی داشته باشند، به درخواست کنندگان کشورهای دیگر این اجازه را می دهند تا در کشور آنها سرمایه گذاری انجام دهند. قانون مصوب مجلس این کشورها، به افراد متقاضی اجازه می دهند که بعد از سرمایه گذاری، تابعیت آن کشور را بگیرند و مقیم آن کشور شوند. در حقیقت گرفتن تابعیت افراد سرمایه گذار و اقامت سرمایه گذاری افراد، باعث رونق اقتصادی کشورها می شود و به اقتصاد این کشورها از راه اهدای سرمایه کمک می کند. نوع سرمایه گذاری برای گرفتن اقامت در کشورها به صورت پرداخت نقدی است، پرداخت نقدی انجام شده در پروژه های دولت مصرف می شود و امکان پرداخت غیرنقدی وجود ندارد. قبل از پذیرش افراد، برای اعطای اجازه اقامت به آنها باید منبع پول مشخص شود. به همین دلیل شخص موظف است تعیین کند که منبع پول سرمایه گذاری او چیست. مثلا باید بگوید که از طریق فروش ملک، ارث، تجارت، پس انداز و... این مقدار پول را به دست آورده است. بعضی از کشورها مانند اتریش، به افرادی که از طریق راه های غیرقانونی صاحب سرمایه شده اند اجازه اقامت و گرفتن تابعیت را نمی دهند.

 

 

اقامت سرمایه گذاری

 

حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای کشورهای مختلف متفاوت است. برای گرفتن اقامت سرمایه گذاری شما باید حداقل سرمایه را داشته باشید، به علاوه باید هزینه هایی را برای هزینه های قانونی، هزینه کارشناسی، هزینه ترجمه مدارک، هزینه تمبر و... در نظر بگیرید. شما باید هزینه پست و کارشناسی مدارک را بپردازید تا صلاحیت شما برای گرفتن اقامت سرمایه گذاری بررسی شود.

به علاوه باید حداقل هزینه را به صورت نقدی در اختیار داشته باشید. صلاحیت شما و مدارکتان از طریق کارشناسان آن کشور بررسی می شود. اگر صلاحیت داشته باشید، پذیرش اولیه به شما داده می شود و باید برای انجام سایر مراحل اقدام کنید، اما اگر صلاحیت گرفتن تابعیت و اقامت را نداشته باشید، پول سرمایه گذاری به شما بازگردانده می شود.

وقتی فرد برای اخذ ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری، پول واریز می کند، تا زمانی که روند پرونده به نتیجه برسد، آن پول در حساب آن فرد مسدود خواهد بود و هیچکس حق برداشت پول را نخواهد داشت. وقتی با تابعیت فرد و دریافت گذرنامه او موافقت می شود، مبلغ مذکور برای استفاده در پروژه های دولتی باز می شود. حالا اگر پرونده شخص رد شود، خود او می تواند برای برداشت وجه اقدام کند.

 

مدت زمان لازم برای مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری چقدر است؟

در شرایط عادی، روند بررسی پرونده های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری بین 4 تا 12 ماه طول می کشد. زمان انجام این روال رابطه مستقیمی با ارسال مدارک موردنیاز در زمان های تعیین شده و پیگیری کارهای خواسته شده از طریق شخص متقاضی دارد.

 

گرفتن اقامت سرمایه گذاری چه مزایایی دارد؟

وقتی موفق به دریافت اقامت سرمایه گذاری می شوید، شهروند آن کشور محسوب خواهید شد و به صورت کاملا قانونی، می توانید زندگی کنید. در نتیجه شما مثل دیگر شهروندان حق تحصیل، حق کار و هرنوع فعالیت تجاری را خواهید داشت. با اقامت سرمایه گذاری شما از تمام حقوق قانونی برخوردار هستید و می توانید به عنوان یک شهروند، ملک بخرید و بفروشید، در هربانکی که می خواهید حساب باز کنید، کارت اعتباری داشته باشید، دسته چک داشته باشید و کارهای مرتبط با امور بانکی و زندگی خود را به راحتی انجام دهید. وقتی از طریق اقامت سرمایه گذاری در کشور جدید شروع به زندگی می کنید، به شما حق اینکار داده می شود که تا آخر عمرتان در آن کشور زندگی کنید. تابعیت از طریق اهدای سرمایه گذاری هرگز باطل نمی شود و فرد برای همیشه شهروند آن کشور محسوب می شود. تنها کاری که باید انجام دهید تمدید پاسپورت تان است که آن هم هر 10 سال یکبار با مبلغ کمی انجام می شود. بسیاری از افراد صاحب سرمایه کشورهای ثروتمند جهان را برای سرمایه گذاری انتخاب می کنند و به سراغ کشورهایی می روند که کیفیت زندگی در آنها بالا است.

 

انواع سرمایه گذاری در خارج از کشور

اگر می خواهید به راحتی اقامت سرمایه گذاری دریافت کنید باید بدانید که در چه کارهایی بهتر است سرمایه گذاری انجام دهید. انواع شرایط سرمایه گذاری در خارج از کشور شامل موارد زیر است:

  • فعالیت حرفه ای فردی مانند مغازه لباس فروشی، رستوران، آرایشگاه و...
  • ثبت شرکت مدنی با حداقل دو نفر
  • ثبت شرکت سهامی
  • ثبت شرکت شخصی
  • دفتر نمایندگی
  • ثبت شعبه شرکت
  • ثبت شعبه مستقل
  • ثبت شعبه وابسته

برای شروع تجارت و کسب و کار باید مراحل سرمایه گذاری را در قالب برنامه تجاری یا بیزینس پلن بنویسید. برنامه تجاری مشخص می کند که درآمد اصلی شرکت از چه طریق تامین می شود، سود آن از چیست، راه های ارتباطی آن چیست، چه هزینه ها و مخارجی دارد، درآمد سالیانه آن چقدر است و...

در این برنامه باید مخارج یکسال شرکت به دولت اعلام شود تا دولت بفهمد که آن شرکت واقعا در حال سودآوری است. حقوق سالانه، هزینه اجاره دفتر، حقوق یکسال کارمندان و هزینه تبلیغات از جمله مواردی است که باید مشخص شود.

 

اقامت سرمایه گذاری

 

 

چه کسانی می توانند برای اقامت سرمایه گذاری اقدام کنند؟

افراد با شرایط زیر می توانند برای گرفتن اقامت سرمایه گذاری اقدام کنند:

  • افرادی که ثروت با ارزش خالص بالا دارند، به طوری که با سرمایه گذاری آن ثروت می توانند اقامت دریافت کنند.
  • افراد حرفه ای و فعال در حوزه اقتصادی
  • اشخاص حرفه ای در روند فروش شرکت
  • افراد خاص و مشهور مانند هنرمندان
  • افراد بازنشسته یا نزدیک به بازنشستگی که می خواهند قبل از زمان مقرر بازنشسته شوند.
  • افراد آگاه به حقوق تجاری بین الملل و امورات سرمایه گذاری

گرفتن اقامت سرمایه گذاری کار هرکسی نیست، سرمایه گذاری کردن به نوبه خود کاری سخت و پر ریسک است. سرمایه گذاری در کشورهای خارجی ریسک بیشتری هم دارد و شخصی که می خواهد وارد اینکار شود باید به خوبی با خطرات و ریسک های سرمایه گذاری خارجی آشنا باشد و بتواند عاقلانه و هوشمندانه سرمایه گذاری در کشورهای خارجی را انجام دهد.

اگر افراد به اصول مهم گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری آشنا نباشند، پول و زمان خود را بر باد می دهند و به نتیجه خاصی هم نمی رسند.

تمام نقاط دنیا، از حضور سرمایه گذارها در کشورشان استقبال می کنند؛ زیرا دوست دارند با سرمایه کم موفق به جذب سرمایه های خارجی شوند و به کمک ثروت افراد مهاجر پروژه های مهم دولتی را سریعتر انجام دهند. مثلا در کشور آلمان قانون حکم می کند که سرمایه گذاری برای اتباع خارجی آزاد است و هر فردی که در این کشور سرمایه گذاری کند می تواند برای حفظ سرمایه خود و مدیریت کسب و کارش، اقامت این کشور را دریافت کند.

 

برای دریافت اقامت سرمایه گذاری چه کارهایی باید انجام شود؟

ابتدا مدارک و ترجمه مدارک به سفارت موردنظر فرستاده می شود. مدارک و طرح توجیهی کسب و کار به دست وکیل ها و کارشناسان می رسد تا آنها طرح توجیهی را تایید کنند.

وقتی طرح کسب و کار شما توسط اداره ثبت شرکت ها تایید شد، به شما اجازه فعالیت اقتصادی داده می شود.

سپس مدارک تایید شده به ایران فرستاده می شود تا مراحل بعدی پذیرش و گرفتن تابعیت انجام شود.

بعضی از کشورها قبل از ثبت نهایی به افراد متقاضی اجازه اقامت موقت (3 ساله) را می دهند. اگر در طی این 3 سال آن کسب و کار به موفقیت رسید و مالیات ها به موقع پرداخت شد اقامت موقت به اقامت دائم تبدیل می شود.

اقامت سرمایه گذاری به شما این فرصت را می دهد که پول و سرمایه خود را در کشورهای ثروتمند جهان سرمایه گذاری کنید، به همراه خانواده خود به کشور جدید مهاجرت کنید، حقوق مشابه با شهروندان دیگر داشته باشید و...

 

 

مدارک لازم برای گرفتن اقامت سرمایه گذاری

 

  1. مدارک شناسایی متقاضی
  2. مدارک مالی که نشان دهد فرد سرمایه کافی برای سرمایه گذاری یا راه اندازی کسب و کار موردنظرش را دارد.
  3. مجوز کسب و کار
  4. مدارک مبتنی بر فعالیت شرکتی معتبر (حداقل یکسال در ایران، این گزینه برای تاسیس دفتر نمایندگی یا ثبت شرکت لازم است)
  5. ترجمه مدارک گفته شده

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

0

مدت اخذ ویزا

0


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.