ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی و همه نکات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی و همه نکات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

نوع ویزا : تحصیلی

کشور : انگلستان

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا تحصیلی:  
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزا تحصیلی (سرپرست و همراهان)

ج) ارائه مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای تحصیلی

د) ارائه مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای تحصیلی

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزا تحصیلی: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای تحصیلی، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

ویزای تحصیلی و نکات مهم برای گرفتن آن

خیلی از افراد دوست دارند برای ادامه تحصیلات خود به کشورهای خارجی بروند و بقیه مدارج علمی خود را در دانشگاه های خارج از ایران بگذرانند. این افراد برای ادامه تحصیل در کشورهای خارجی به ویزای تحصیلی نیاز دارند. در این نوشته با نکات و شرایط گرفتن ویزای تحصیلی آشنا خواهید شد. از شما می خواهیم تا پایان این نوشته همراه ما باشید.

 

ویزای تحصیلی

 

ویزای تحصیلی چیست؟

افرادی که می خواهند در کشورهای خارجی تحصیل کنند، باید ویزای تحصیلی کشور موردنظر را دریافت کنند. ویزای تحصیلی، در واقع نوعی اقامت موقت است که امکان تحصیل، کار و زندگی را در آن کشور به اشخاص متقاضی می دهد.

با گرفتن ویزای تحصیلی، دانشجوی پذیرفته شده در دانشگاه معتبر، اجازه اقامت در کشور مقصد را کسب کرده است. حداقل سن برای گرفتن ویزای تحصیلی، 4 سالگی است و افراد می توانند از این سن، برای تحصیل در دیگر کشورها اقدام کنند.

 

 > اخذ ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی) <

 

قبل از گرفتن ویزای تحصیلی، باید چه کارهایی انجام دهید؟

برای گرفتن ویزای تحصیلی، ابتدا باید پذیرش تحصیلی بگیرید. پذیرش تحصیلی یعنی اینکه از دانشگاه موردنظرتان، اجازه ادامه تحصیل در رشته خاصی را بگیرید. در نتیجه، شما قبل از گرفتن ویزای تحصیلی باید مشخص کنید که در کدام رشته و کدام دانشگاه، قصد ادامه تحصیل دارید. برای انتخاب رشته و دانشگاه باید دقت کنید؛ زیرا باید چند سال از عمر و وقت خود را در آن دانشگاه و آن کشور بگذرانید.

 

برای انتخاب دانشگاه های خارج از کشور به نکات زیر توجه کنید:

  • برای ادامه تحصیل در خارج از کشور، کشوری را انتخاب کنید که شرایط آن با روحیه و شرایط شما همخوانی داشته باشد. هزینه های تحصیل در همه کشورها یکسان نیست؛ در نتیجه شما باید به هزینه های تحصیلی خود توجه داشته باشید.
  • به این موضوع توجه کنید که در دانشگاه های کشور موردنظرتان، درسها به چه زبانی آموزش داده می شوند. یادگیری بعضی از زبانها ساده است و فهم آن زبان نیز کار راحتی خواهد بود. در نتیجه شما باید دانشگاهی را انتخاب کنید که از نظر فهم زبان دروس، مشکلی نداشته باشید.
  • در هنگام انتخاب دانشگاه، به مهارتهایی که باید فرا بگیرید، توجه کنید.
  • دانشگاهی را انتخاب کنید که با ایرانی بودن و مسلمان بودن شما مشکلی نداشته باشند.
  • اگر می خواهید بعد از اتمام تحصیلات خود، در ایران مشغول به کار شوید، دانشگاهی را انتخاب کنید که مدرک آن مورد تایید وزارت علوم باشد تا در آینده بتوانید به راحتی در ایران شغل پیدا کنید.

اخذ ویزای تحصیلی

 

برای انتخاب رشته تحصیلی به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • بعد از اینکه دانشگاه مورد علاقه خود را انتخاب کردید، نوبت به انتخاب رشته دانشگاهی شما می رسد. شما باید رشته ای را انتخاب کنید که با علاقه، شرایط و شخصیت شما هماهنگی داشته باشد.
  • دانشگاه های دلخواهتان را اولویت بندی کنید. اگر رشته دلخواه شما در یکی از دانشگاه ها وجود نداشت، به سراغ اولویت های بعدی بروید.
  • مهارتهای خاصی را که باید برای پذیرش در آن رشته تحصیلی داشته باشید را در نظر بگیرید. بعضی از مهارتها، لازمه ورود به رشته های دانشگاهی خاصی هستند.

 

برای گرفتن پذیرش تحصیلی چه کارهایی باید انجام دهید؟

بعد از انتخاب رشته و دانشگاه، حالا باید به فکر گرفتن پذیرش تحصیلی باشید تا بتوانید ویزای تحصیلی آن دانشگاه را دریافت کنید. شما باید ابتدا مدارک لازم برای گرفتن پذیرش تحصیلی را آماده کنید. مدارکی مانند مدرک آخرین مقطع تحصیلی، ریز نمرات، توصیه نامه از اساتید معتبر دانشگاهی، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی و... از جمله مدارک موردنیاز برای گرفتن پذیرش تحصیلی است.

بعد از اینکه مدارک تحصیلی خود را آماده کردید، باید به وب سایت دانشگاه موردنظرتان بروید و فرم پذیرش را پر کنید. لیست دانشگاه های محبوبتان را جلوی خود قرار دهید و برای همه آنها درخواست بفرستید و اعلام کنید که مایل به ادامه تحصیل در آن دانشگاه هستید. در این مرحله، نزدیک به 100 دلار از شما گرفته می شود تا بررسی اطلاعات شما آغاز شود.

نکته ای که باید به یاد داشته باشید این است که تمام مدارک شما باید ترجمه شوند. برای این کار می توانید از مترجم های حرفه ای حاضر در دفاتر رسمی کمک بگیرید تا مدارک تحصیلی و شناسایی شما را ترجمه کنند.

بعد از بررسی اطلاعات شما در دانشگاه موردنظر، یک نامه پذیرش برای شما ارسال می شود. بعد از این مرحله است که شما می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی خود اقدام کنید.

 

برای دریافت ویزای تحصیلی چه مراحلی را باید طی کنید؟

مراحل گرفتن ویزای تحصیلی به این بستگی دارد که کدام کشور را برای تحصیل انتخاب کرده اید. کارهای زیر از جمله اقدامات لازم برای دریافت ویزای تحصیلی هستند:

  1. ابتدا باید از سفارت کشور موردنظر خود وقت بگیرید. برای گرفتن وقت مصاحبه، ابتدا باید به وب سایت سفارت آن کشور در ایران مراجعه کنید. با جستجو در اینترنت می توانید وبسایت سفارت موردنظرتان را پیدا کنید.
    وقتی به وبسایت سفارت رفتید، از آنها درخواست مصاحبه کنید. البته معمولا چند روز طول می کشد تا با درخواست شما موافقت شود.
  2. بعد از این مرحله و تایید مصاحبه، باید فرم درخواست ویزای تحصیلی را پر کنید.
  3. نام پذیرش تحصیلی که از دانشگاه موردنظر گرفته اید را ارائه دهید.
  4. مدارک مالی خود را به سفارت نشان دهید. این مدارک به این خاطر صادر می شوند که نشان دهند شما پول کافی برای تامین مخارج زندگی، پرداخت شهریه و هزینه لازم برای بازگشت به ایران را دارید.
  5. پاسپورت خود را به سفارت تحویل دهید.
  6. مدارک شناسایی و عکس پرسنلی خود را به سفارت ارائه دهید.
  7. اصل و ترجمه گواهی پایان دوره سه سال متوسطه، گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و پایان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را ارائه دهید.
  8. تعهد دهید که به ایران بر می گردید و دلایل کافی برای بازگشت به ایران را به سفارت ارائه دهید.
  9. هزینه صدور ویزا را پرداخت کنید.
  10. اگر سفارت از شما می خواهد کارهای دیگری انجام دهید، حتما خیلی سریع برای انجام آن کارها برنامه ریزی کنید.

یادتان باشد که تحصیل رایگان فقط برای دوره ی کارشناس ارشد و دکترا است و فقط در بعضی کشورها امکان تحصیل رایگان وجود دارد.

 

 

شرایط اخذ ویزای تحصیلی:

  1. داشتن پذیرش تحصیلی یکی از دانشگاه های خارج از کشور.
  2. توانایی در پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل در خارج از کشور.
  3. داشتن مدرک زبان و گذراندن دوره هایی مانند آیلتس و تافل و داشتن مدرک معتبر
  4. نداشتن گپ تحصیلی (نداشتن گپ تحصیلی برای گرفتن ویزای تحصیلی اهمیت دارد. گپ تحصیلی به معنای فاصله بین فارغ التحصیلی و پذیرش از دانشگاه مقصد است) بهتر است که فاصله میان اتمام تحصیلات و درخواست برای ادامه تحصیل زیاد نباشد.
  5. داشتن امتیازهای خاص نظیر داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته ای که در آن پذیرش تحصیلی گرفته اید باعث می شود که سطح سواد و تجربه شما بالاتر نشان داده شود و گرفتن ویزای تحصیلی راحت تر انجام شود.

 

ویزای تحصیلی اروپا

 

مزیت های گرفتن ویزای تحصیلی

زمانی که تصمیم به ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشورتان می گیرید، ممکن است کمی بترسید و نگران شوید که زندگی شما بعد از مهاجرت به چه صورتی در می آید و اینکه آیا می توانید در کشور جدید به راحتی زندگی کنید یا خیر.

گرفتن ویزای تحصیلی مزایای زیادی دارد. یکی از مهمترین مزایای داشتن ویزای تحصیلی، این است که به شما اجازه زندگی در بهترین کشورها را می دهد و این امکان را برایتان فراهم می کند که در بهترین دانشگاه های دنیا تحصیل کنید. علاوه بر این، شما اجازه دارید در طول مدت تحصیلتان، به وطن خود رفت و آمد کنید.

یعنی داشتن ویزای تحصیلی با حداقل استرس های روحی، فرصتی مناسب را در اختیار شما می گذارد که بتوانید از دانش روز دنیا و علم بهترین اساتید جهان استفاده کنید. بعضی از کشورها هستند که بعد از اعطای ویزای تحصیلی به دانشجوی پذیرفته شده به او اجازه کار در حین تحصیل را نیز می دهند.

 

چند نکته مهم برای اخذ ویزای تحصیلی:

تسلط به زبان انگلیسی، یکی از موضوعاتی است که برای مهاجرت تحصیلی و گرفتن ویزای تحصیلی باید به آن توجه داشته باشید. افرادی که در درسهایی مانند زبان انگلیسی، امار، ریاضی و ... نمره بالاتری دارند، از شانس بیشتری برای دریافت ویزای تحصیلی برخوردار هستند. ارائه مقاله های تحقیقاتی و رزومه تحصیلی پربار نیز از جمله چیزهایی هستند که باعث می شوند راحت تر ویزای تحصیلی بگیرید.

پس اگر می توانید از عهده زندگی در کشور دیگری برآیید، به شما پیشنهاد می کنیم که برای گرفتن ویزای تحصیلی خود اقدام کنید و از مزایای تحصیل در دانشگاه های معتبر دنیا بهره مند شوید. یادتان باشد که پیگیری کارهای سفارت برای گرفتن ویزای تحصیلی وقت گیر است؛ در نتیجه زمان بندی درستی داشته باشید تا قبل از رسیدن زمان موعد بتوانید به تمام کارهای مهم خود برسید و بتوانید ویزای تحصیلی خود را با آرامش کامل بگیرید. مراحل گرفتن ویزای تحصیلی را با راهنمایی سفارت کشور موردنظر طی کنید تا از صحت تمام مراحل لازم مطمئن شوید.

از اینکه تا انتهای این نوشته همراه ما بودید، از شما متشکریم.

 

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

0

مدت اخذ ویزا

90 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


سعید :

سلام میخواستم بدونم اگر ما همزمان برای چند کشور شنگن و یا غیر شنگن اقدام بکنیم منظورم اپلای و تحصیلی هست و برای سفارت وقت بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا اگه از یک کشور شنگن ویزامون رد بشه میتونیم با نامه دانشگاه برای یه کشور شنگن دیگه در همون تاریخ ها اقدام کرد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر که وقت سفارت ها تداخل نداشته باشند مشکلی نخواهید داشت اما ترجیحا از یک سفارت درخواست ویزای شینگن داشته باشید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - از ساعت 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - از ساعت 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.