اقامت آمریکا از طریق سرمایه‌ گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری یکی از پرطرفدارترین روش‌ها جهت دست‌یابی به اقامت این کشور می‌باشد. کشوری با فرصت‌های طلایی و موقعیت‌های فراوان! در این راستا موسسه‌ی مهاجرتی ویزا 724 تلاش کرده است تا با بررسی تمامی راه‌های سرمایه‌گذاری در آمریکا، شما عزیزان را در انتخابی بهتر یاری کند. با ما همراه باشید.

نگاهی اجمالی بر روش‌ها‌ی مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری

در صورت داشتن تمکن مالی کافی، مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای عزیزانی باشد که علاوه بر زندگی در یک کشور مرفه، قصد پیشرفت در زمینه‌های اقتصادی را دارند. آمریکا به دلیل موقعیت اقتصادی قوی، وجود فرصت‌های شغلی فراوان و بازار کنترل‌شده، مقصد رویایی بسیاری از افراد است. به همین جهت دولت آمریکا با در نظر گرفتن روش‌های مشخصی، راه را برای افراد واجد الشرایط هموار ساخته است. از جمله‌ی این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  1. خرید ملک: برای خرید املاک و مستغلات در آمریکا دو راه اصلی وجود دارد. خرید فیزیکی و یا سپرده‌گذاری امانی در املاک(REITs) و بهره‌مندی از مزایای خرید ملک. از جمله سایت‌های پردرآمد در این زمینه می‌توان به Realtymogul، Fundrise.com  و Rich uncles اشاره کرد.
  2. ویزای EB-5: در روش اول این ویزا، شما می‌توانید با سرمایه‌گذاری 000/900 دلار در مناطق پرریسک، ویزای EB-5 را دریافت نمایید. در روش دوم، اگر بتوانید 000/800/1 دلار در مناطق کم ریسک سرمایه‌گذاری کنید، شانس دریافت این ویزا را خواهید داشت. این ویزا دارای انواع C5( برای خارج از محدوده‌ی هدف)، T5(برای محدوده‌ی مناطق هدف)، R5(بیرون از منطقه‌ی هدف) و I5(در مناطق هدف) می‌باشد.
  3. ویزای E-2: اگر شرایط کار در آمریکا را ندارید اما علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این کشور زیبا هستید، خرید یک بیزینس پلن سودآور مانند هتل، رستوران، پمپ بنزین و … می‌تواند گزینه‌ی ایده‌آلی برای شما عزیزان باشد. خرید بیزینس در آمریکا از جمله ارزان‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری در این کشور است.
  4. ثبت شرکت: شما عزیزان می‌توانید با ویزای ثبت شرکت در آمریکا و پس از مدتی، تغییر آن به ویزای EB-1(به عنوان مدیر سطح بالا) اقامت این کشور را بدست آورید.
  5. ویزای کارآفرینی آمریکا.
  6. خرید اوراق قرضه‌ی دولتی در آمریکا.

برای آشنایی با بهترین راه های مهاجرت به آمریکا به لینک « روش های مهاجرت به آمریکا» مراجعه نمائید.

ویزای سرمایه‌ گذاری آمریکا

بررسی شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری در آمریکا یکی از موضوعاتی است که دولت این کشور توجه ویژه‌ای به آن دارد. به همین علت، سرمایه‌گذاری در این کشور مشروط به برآورده‌ سازی پیش‌نیازهای خاصی است. به عنوان مثال در سرمایه‌گذاری‌های منطقه‌ای که با مبلغ 000/500 دلار و در مراکز تعیین ‌شده توسط  USCIS آغاز می‌شوند، سرمایه‌گذاری باید در پی سیاست‌گذاری ‌های خاص و به منظور مشارکت محدود صورت بگیرد. در این نوع ویزا و همچنین در ویزای EB-5 آمریکا(و البته ویزای EB-1)، سرمایه‌گذاری شما می‌بایست سبب ایجاد 10 فرصت شغلی در این کشور شود. در این نوع ویزا اگر سرمایه‌ی اولیه از راه ارثیه، هدیه و … بدست شما رسیده باشد، مشمول مالیات خواهد شد. حتی پس از تمامی این نکات می‌بایست مبلغ 600/1 دلار پرداخت نمایید تا بتوانید شرکت خود را ثبت کنید. در ویزای E-2 آمریکا، می‌بایست حداقل 50% از سرمایه‌ی اولیه(000/500 تا 000/200 دلار) متعلق به خود شما باشد. 

آدرس وب سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا:

https://www.uscis.gov/

برای کسب اطلاع از شرایط دریافت ویزای eb-2 NIW به لینک « ویزای آمریکا از طریق eb-2 NIW » مراجعه فرمائید.

براساس جدیدترین تغییرات قانون اساسی، فعالیت‌های غیر تجاری مانند مالکیت و یا خرید ملک در آمریکا نمی‌توانند سبب اعطای تابعیت برای افراد خارجی شود. لازم به ذکر است که قیمت خرید آپارتمان یک خوابه در آمریکا به صورت میانگین بین 370/1 تا 000/10 دلار(به ازای هر متر مربع) می‌باشد. کمترین مبلغی که شما عزیزان می‌توانید از طریق آن و در قالب ویزای کارآفرینی آمریکا(ویزای E-5) به این کشور اقتصادی مهاجرت کنید، 000/140 دلار است. علاوه بر مواردی که به آنها اشاره کردیم، دریافت ویزای سرمایه‌گذاری نیازمند پرداخت هزینه‌های جانبی می‌باشد. در زمان ثبت درخواست می‌بایست 700/3 دلار به ادراه‌ی مهاجرت، 200/1 دلار جهت بررسی پرونده و 800/3 دلار برای دریافت اقامت دائم 2 ساله پرداخت نمایید.

ثبت شرکت در آمریکا

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری

یکی از موضوعاتی که در زمان مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری بسیاری از عزیزان را دچار نگرانی می‌کند، نحوه‌ی درخواست ویزا می‌باشد. در ابتدا به وب سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا مراجعه کنید. در قسمت مربوط به درخواست ویزا، نوع ویزای مورد نظر را بیابید و قوانین مربوطه و مدارک مورد نیاز ویزا را مطالعه فرمایید. سپس مدارک را جمع‌آوری کرده و در این وب سایت ثبت نمایید. از آنجایی که سفارتخانه‌ای از آمریکا در ایران وجود ندارد، بسیاری از کارهای ادرای و حضوری شما در کشورهای همسایه انجام خواهد گرفت. 

جهت اطلاع از نحوه دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا به لینک « مهاجرت به استرالیا با سرمایه گذاری» مراجعه فرمائید.

توجه داشته باشید، با توجه به مسیر مهاجرتی که انتخاب می‌کنید، می‌بایست مدارک خاصی را در وب سایت اداره‌ مهاجرت ثبت نمایید. در این میان مدارک مشترکی نیز وجود دارند که از سوی کنسولگری درخواست می‌شوند. از جمله مدارک مورد نیاز درخواست ویزای سرمایه‌گذاری آمریکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  1. ترجمه‌ و اصل مدارک هویتی و پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه.
  2. دو قطعه عکس پاسپورتی.
  3. گواهی پزشکی و بیمه‌ی سلامت معتبر.
  4. انگیزه‌نامه.
  5. توصیه‌نامه.
  6. گواهی عدم سوء پیشینه.
  7. گواهی حمایت مالی. 
  8. گواهی‌های انتقال سرمایه.
  9. اسنادی دال بر تعیین منابع سرمایه.
  10. ارائه‌ی فرم I-526.

جهت کسب اطلاع درخصوص نحوه دریافت و شرایط ویزای تحصیلی آمریکا به لینک » پذیرش و ویزای تحصیلی آمریکا مراجعه نمائید.

ویزای کارآفرینی آمریکا

سوالات متداول

1) به کمک کدام یک از روش‌های سرمایه‌گذاری می‌توان اقامت دائم و پاسپورت آمریکا را بدست آورد؟ 

از میان تمامی روش‌هایی که به آنها اشاره کردیم تنها می‌توانید از طریق سرمایه‌گذاری منطقه‌ای و یا مستقیم EB-5، انتقال شرکت بین المللی، ویزای EB-1 و E-2 پاسپورت این کشور را بدست آورید.

برای دریافت این ویزا نیازی به داشتن مهارت زبان، مدرک تحصیلی، تجربه‌ی کسب و کار و حتی مدیریت نیست. تنها می‌بایست بیشتر از 18 سال سن داشته باشید و مبلغ سرمایه‌گذاری شما از راه‌های قانونی به دستتان رسیده باشد.

زمانی که مالک یک برند با فرد دیگری قرارداد می‌بندد و اجازه‌ی استفاده از دانش، تخصص، استراتژی بازار، موجودی محصولات و … را به وی می‌دهد، در اصطلاح فرانچایز یا فرانشیز کسب و کار خود را به وی واگذار کرده است. متاسفانه از این طریق نمی‌توانید اقامت آمریکا را بدست آورید و می‌بایست ابتدا از طرق دیگری اقدام نمایید.

درخواست مشاوره رایگان

3 + 12 =

نظرات و سوالات شما

۰ دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *