آخرین بروز رسانی : ۰۲/۰۶/۱۸

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایهگذاری! در این راستا، همکاران ما در موسسهی مهاجرتی ویزا 724 آمادهی مشاوره و همراهی شما عزیزان میباشند. با ما همراه باشید تا در این مقاله به بررسی نکات فراوانی در رابطه با این ویزا بپردازیم.
مطالعهای بر روشهای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایهگذاری
اگر در فکر مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایهگذاری هستید، باید به این نکتهی جالب اشاره کنیم که حتی میتوانید بدون حضور در این کشور نیز اقامت آن را بدست آورید! اگر دارای کسب و کار مناسبی در سایر کشورها هستید، دولت استرالیا تنها به میزان درآمد سالانهی شما بسنده خواهد کرد و دیگر نیازی به حضور در این کشور نخواهد بود. با توجه به قوانین استرالیا شما میتوانید از طریق روشهای زیر در این کشور خوش آب و هوا سرمایهگذاری کنید:
- تمکن مالی: در این روش نیازی نیست تا در استرالیا حضور داشته باشید یا اموال خود را از همان ابتدا به این کشور منتقل کنید؛ از آغاز ورود نیز میتوانید اقامت دائم استرالیا را دریافت نمایید.
- کارآفرینی(ویزای 188 کارآفرینی): در این روش برخلاف روش پیشین، در ابتدا اقامت 4 سالهای به شما اعطا میشود که قابل تمدید است. در صورت تمایل و دارا بودن شرایط مورد نظر دولت استرالیا، میتوانید اقامت دائم و پس از آن تابعیت این کشور را نیز بدست آورید.
- خرید اوراق قرضهی دولتی: این روش مختص افرادیست که در کشور مبدا دارای کسب و کاری نیستند اما میتوانند حداقل 30% سرمایهی اولیهی یک کسب و کار را فراهم نمایند.
- سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری: این روش هیچ محدودیت سنی ندارد و برای تمامی افراد آزاد است.
- خرید ملک.
- خرید بیزینس: شما میتوانید از طریق خرید رستوران، سوپرمارکت، پمپ بنزین، فروشگاه لباس و ... ویزای سرمایهگذاری استرالیا را بدست آورید.
- روش 188 سرمایهگذاری معمولی: در این روش، دیگر گردش مالی شما مد نظر دولت استرالیا نمیباشد.
برای آشنایی با بهترین راه های مهاجرت به کشور استرالیا به لینک « روش های مهاجرت به استرالیا» مراجعه نمائید.

برای آشنایی با شرایط و مراحل دریافت ویزای کار استرالیا به لینک « دریافت ویزای کار استرالیا » مراجعه نمائید.
بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایهگذاری
در حین مهاجرت، توجه به قوانین و شروط اولیهای که دولت مقصد مد نظر دارد از الزامات اجتنابناپذیر پروسهی دریافت ویزا میباشد. به عنوان مثال در ویزای تمکن مالی استرالیا، به حداقل سرمایهی 3،000،000 دلار نیاز دارید. تنها شرط اعطای این ویزا، ارائهی مدارکی دال بر گردش مالی مورد قبول دولت استرالیا میباشد. پس از ورود به استرالیا میتوانید 400،000 دلار را طی 2 سال در این کشور سرمایهگذاری کنید. در ویزای کارآفرینی استرالیا، سرمایهگذاری شما میبایست حداقل دارای تراکنش سالانهی 500،000 دلار باشد. از شرایط مهم این روش، داشتن سن بالای 55 سال و مالکیت حداقل 30% از سهام شرکت است. همچنین میبایست به ازای هر 2 سال اقامت موقت، 1 سال از آن را در استرالیا حضور داشته باشید.
برای شناخت شرایط و مخارج زندگی در استرالیا به لینک « هزینه های زندگی در استرالیا» مراجعه فرمائید.
جهت خرید اوراق قرضهی دولتی استرالیا، میبایست به اندازهی 1،500،000 دلار از این اوراق را خریداری نمایید. در این ویزا میبایست به ازای هر 4 سال، 2 سال را در خاک استرالیا سپری نمایید. جهت سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری استرالیا، میبایست حداقل مبلغ 5،000،000 دلار را در این صندوقها سپردهگذاری کنید و به ازای هر سال، 40 روز در استرالیا اقامت داشته باشید. برای خرید ملک در استرالیا، اگر بتوانید از ادارهی FIRB مجوز دریافت نمایید، میتوانید این ویزا را بدست آورید. در ویزای 188 سرمایهگذاری استرالیا به مبلغ 25،200،000 دلار احتیاج دارید. از شروط اعطای این ویزا، داشتن سابقهی مدیریت در بیزینسی با اعتبار حداقل 5،000،000 دلار و یا مالکیت 10% یک کسب و کار در 1 سال اخیر است. علاوه بر این موارد، هزینههای مربوط به ادارهی مهاجرت و همچنین اسپانسرشیپ به ایالت مورد نظر شما بستگی دارد و ممکن است به صورت رایگان و یا از 300 تا 700 دلار متغیر باشد.

مدارک ضروری جهت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایهگذاری
در هنگام اپلای برای مهاجرت به استرالیا، پیش از صدور ویزا، اطلاعات ثبت شده از سوی شما مورد ارزیابی قرار میگیرند. سپس براساس نمرهای که در امتیازبندی ویزای سرمایهگذاری استرالیا بدست میآورید، برای صدور ویزای شما تصمیمگیری خواهد شد. سن، مدرک تحصیلی، میزان سرمایه، سابقهی سرمایهگذاری، سابقهی صادرات کالا، میزان گردش مالی، زبان انگلیسی، سابقهی مدیریت، اختراعات و ابتکارات از جمله فاکتورهایی هستند که مورد ارزیابی قرار میگیرند. اگر بتوانید از این ارزیابی 65 امتیاز بدست آورید، میتوانید در لیست EOI نامنویسی کنید. پس از آن میبایست برای اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا اقدام نمایید. این مرحله حداکثر 2 تا 3 ماه طول میکشد. در این مرحله میبایست تمام مدارک لازم را به همراه برآورد داراییها(بیزینس و سایر اموال) و همچنین بیزینس پلان خود را ثبت نمایید.
جهت آشنایی با اوضاع و شرایط سرمایه گذاری در استرالیا به لینک « مقایسه سرمایه گذاری در استرالیا و کانادا» مراجعه نمائید.
در پایان نیز منتظر جواب مثبت ایالت استرالیا بمانید. در صورت قبول درخواست ویزا، از شما میخواهند تا مدارکتان را بفرستید. این مرحله تقریبا 6 تا 13 ماه طول میکشد. هزینهی مربوط به اسپانسرشیپ برای برخی ایالتها مجانی میباشد اما مشاهده شده است که برخی دیگر از ایالتهای استرالیا 300 تا 700 دلار از شما درخواست میکنند. اپلیکیشن فی(هزینهی اداره مهاجرت) نیز برای شخص متقاضی، 4،700 دلار و به ازای افراد همراه بالای 18 سال، 1،200 دلار است. اگر نمرهی زبان شما کمتر از 6،5 باشد، مبلغ مشخص دیگری نیز باید پرداخت نمایید.
از جمله مدارکی که در زمان ثبت درخواست ویزا نیاز دارید میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ترجمهی مدارک هویتی به همراه پاسپورت معتبر.
- چند قطعه عکس پاسپورتی.
- ترجمهی مدارک تحصیلی و رزومهی علمی.
- ترجمهی مدارک سابقهی کاری.
- گواهی تمکن مالی، تمامی دارای و گردش حساب.
- گواهی عدم سوء پیشینه.
- بیمهنامهی معتبر و گواهی سلامت.
- انگیزهنامه.
- توصیهنامه.
برای آشنایی با مکان های دیدنی و توریستی استرالیا به لینک « جاذبه های گردشگری استرالیا » مراجعه نمائید.

سوالات متداول
1. آیا میتوان بدون مدرک زبان، ویزای سرمایهگذاری را بدست آورد؟
اگر بتوانید به دولت استرالیا ثابت کنید که حداقل به مدت 2 سال در 4 سال اخیر را بیش از 750،000 دلار در استرالیا درآمد داشتهاید(تقریبا 2 میلیارد تومان)، در این صورت میتوانید بدون داشتن مدرک زبان نیز برای ویزای سرمایهگذاری درخواست دهید.