ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

همه چیز درباره راههای مهاجرتی کانادا قسمت اول


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۷/۱۸

 

همه چیز درباره راههای مهاجرتی کانادا و چطور ویزای کانادا بگیریم؟ (قسمت اول)

 از بین کسانی که به فکر مهاجرت افتاده‌اند، کمتر کسی است که به مهاجرت به کانادا فکر نکرده باشد. گرفتن ویزای کانادا برای خیلی از افراد که دارای توانمندی و تخصص هستند و یا امکان سرمایه گذاری در کانادا دارند یک رویای دست نیافتنی نیست. شما میتوانید با بهره گیری از مشاوره‌های تخصصی در خصوص مهاجرت به کانادا و دریافت ویزای کانادا راه خود را برای اقامت در کشوری پیشرفته با شاخص‌های رفاهی بالا هموار کنید.

 

مهاجرت به کانادا

چه کسانی می‌توانند برای دریافت ویزای کانادا اقدام کنند

 آیا شما می‌خواهید به‌طور دائمی در کانادا زندگی کنید مشغول به کار شوید تحصیل کنید و یا اینکه برای  یک سفر کانادا را برگزیده؟  با پاسخ دادن به چند سوال به و اختصاص دادن 10 الی 15 دقیقه وقت میتوانید از برنامه‌های متنوع مهاجرتی دولت کانادا و قوانین مربوط به آن آگاه شده و برای مهاجرت اقدام کنید. در اولین گام نیاز است به سایت  canada.ca مراجعه نمایید. این سایت مربوط به دولت کاناداست و اطلاعات لازم در خصوص روند مهاجرت و یا امکان مهاجرت به کانادا را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است البته باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط داشته باشید. برای آشنایی به روند مهاجرت به کانادا نیاز است تا در قالب فرمی که در این سایت قرار داده شده، به سوالاتی در خصوص ملیت ، سن ، توانایی زبان انگلیسی ، تعداد اعضای خانواده ، تحصیلات ، تجربه کاری، درآمد و مقدار دارایی در حساب بانکی و جزئیاتی در خصوص فرصت شغلی در کانادا پاسخ دهید. در گام بعدی بر اساس پاسخ‌های شما، دولت کانادا برنامه‌هایی که برای شما امکان اقامت قانونی و مهاجرت به کانادا و یا دریافت ویزای کانادا را ممکن می‌سازد در اختیار شما قرار میدهد. اگر امکان مهاجرت قانونی به کانادا بر حسب قوانین ممکن باشد در ادامه اطلاعات جزئی‌تری در خصوص دستورالعمل ها و آنچه در ادامه کار برای دریافت ویزای کانادا لازم است انجام دهید، در اختیار شما قرار داده خواهد شد. البته چون برنامه های مهاجرتی به کانادا تقریبا دائمی می باشید، دولت کانادا به شرکتهای حقوقی، افراد و ووکلای واجد شرایط آموزشهایی می دهد که به متقاضیان مهاجرت به کانادا کمک کنند.

 

راه مهاجرت به کانادا ویزا724

 

چه مواردی برای مهاجرت به کانادا و دریافت ویزای کانادا کمک میکند؟

 هر کشوری برای رسیدگی به درخواست مهاجرت قوانین مشخصی دارد. اگر شما قصد مهاجرت به کانادا دارید نیاز است مقدمات درخواست را فراهم کنید. به عبارت دیگر ، شما نیاز دارید تا اقداماتی که باعث می‌شود در ارزیابی پرونده شما توسط دولت کانادا امتیاز بیشتری برای شما داشته باشد در پرونده خود بگنجانید. به‌طور کلی چند آیتم در بررسی پرونده شما بسیار حائز اهمیت است.

تسلط شما بر زبان انگلیسی:

داشتن توانایی یکی از الزامات مهم برای اخذ ویزا کانادا. معیار تسلط زبان انگلیسی آزمون IELTS  است.  برای اینکه شانس پذیرفته شدن درخواست شما وجود داشته باشد لازم است در چهار مهارت نوشتار ، شنیدار ، گفتار ، و خواندن نمره 7 را گرفته باشید. ویا با مهارت در زبان فرانسوی نمره B2 را کسب کرده باشید. البته اگر تمایل داشته باشید مراکز آموزش زبان معتبر در کانادا بسیار است که می توانید با ثبت نام در این مراکز مهارتهای لازمه را کسب نمایید.

داشتن تخصص و مهارت دانشگاهی برای مهاجرت به کانادا: 

دولت کانادا امتیاز ویژه‌ای برای کسانی که دارای تخصص و مهارت در رشته خاصی هستند قائل است. جالب است بدانید دولت کانادا برنامه مهاجرت سریع‌السیر (Express immigration)  را برای این دست افراد تدارک دیده است.  منظور است تخصص توانایی کار در رشته‌های مهندسی ، پزشکی ، حقوق و...  مطابق با تحصیلات دانشگاهی در قالب فرصت‌های شغلی موجود در کانادا می‌باشد. البته افرادی که دوره های آموزشی خود را در کانادا گذرانده اند دارای امتیازات بالاتری برای دریافت اقامت دائم کانادا هستند.

توانایی ایجاد یک کسب و کار نوآورانه (Start-up) :

 اگر شما برنامه‌ای برای راه اندازی یک فعالیت تجاری مبتکرانه  و بدیع در کانادا دارید،  دولت کانادا تسهیلات ویژه ای برای شما بر این امر تدارک دیده است. کسب و کار شما باید دارای سه ویژگی باشند تا امکان اخذ ویزا برای شما وجود داشته باشد. بدیع بودن ، قابلیت ایجاد اشتغال برای ساکنان کانادا ، قابلیت رقابت در مقیاس جهانی سه ویژگی مهمی است یک کسب و کار برای دریافت ویزای کانادا باید داشته باشد. البته موارد بسیار دیگری در این امر دخیل هستند که در این مطلب نمیگنجد.

امکانات ویژه برای هنرمندان و ورزشکاران برای مهاجرت به کانادا:

 دولت کانادا یک برنامه مهاجرتی موقت برای افرادی که تجربه فعالیت‌های فرهنگی هنری یا ورزشی داشته‌اند در نظر گرفته است. این برنامه مهاجرتی  تحت عنوان "مهاجرت به‌صورت خویش فرما" (Self-employee person) یا مهاجرت از طریق خود اشتغالی در قوانین کانادا شناخته می‌شود. طبق قوانین فرد هنرمند یا ورزشکار برای مهاجرت به کانادا باید قادر باشند تا به‌طور قابل توجهی در فرهنگ و ورزش کانادا نقش ایفا کند.

حضور یکی از بستگان در کانادا یا مهاجرت از طریق اسپانسر شیپ:

 یکی از روش‌های مهاجرت به کانادا حمایت اقوام ساکن کانادا است (پدر، مادر، فرزند و همسر) فرد حامی باید دارای یکی از این شرایط باشد:  شهروند کانادا بوده و یا اقامت دائمی در کانادا داشته باشد. فرد حامی می تواند با در نظر گرفتن شرایط از افراد خانواده خود دعوت به مهاجرت به کانادا کند. البته این برنامه برای کسانی که ویزای موقت کانادا را دارن امکان پذیر نخواهد بود.

برای مطالعه ادامه مقاله، به قسمت دوم راههای مهاجرتی کانادا مراجعه نمایید.

 

 همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

همه چیز درباره مهاجرت به انگلیس


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


آرشا :

سلام حداقل شرایط و مبلغ مورد نیاز برای ویزا سرمایه گذاری کانادا چقدر است؟

مشاور مهاجرت و ویزا

بسته به نوع بیزینس  و نوع برنامه مهاجرتی میزان تمکن مالی بسیار متفاوت است.

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره مهاجرت قانونی، توسط وکیل رسمی مهاجرت، به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- کاریابی بین المللی مهیار (visa724.com)

با مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیار حلاج پور

با مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

982182802280+ (پاسخگویی: 18:00 الی 02:00)

واتساپ کانادا:

14168905972+ (پاسخگویی: 18:00 الی 02:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، خیابان ابوذر غفاری جنوبی، کوچه خیرمندی، (پلاک27) طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

982122850434+

واتساپ ایران:

989124644197+ (پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.